Життя у темряві. Що роблять хмельничани, коли зникає світло (ОБГОВОРЮЄМО)

Життя у темряві. Що роблять хмельничани, коли зникає світло (ОБГОВОРЮЄМО)
З 1 грудня у Хмельницькому вимикають світло. Це вимушена міра, запевняють у «Хмельницькобленерго», і скільки терпіти незручності, невідомо.

Які справи можна робити, коли у будинку немає електроенергії? Журналісти «ВСІМ» запитали про це у підписників спільноти «ВСІМ» у соцмережі. Публікуємо найцікавіші рецепти порятунку від темряви:

- Можна провести романтичний вечір при свічках, і при цьому слухати музику на ноуті або тел-ні. якщо вдень, і не на роботі - книжку читати - це ж так кльово)) щось приготувати, спокійно, не спішучи до компа вконтакт))), - радить Іра Климчук.

- Граю на гітарі, мені є чим зайнятись і сусідам не сумно! (весь час по батареї в ритм стукають), - поділився Александр Санька.

Відео дня

- Дивились фільм, поки батареї на ноуті хватало, потім звонили на обленерго, потім говорили про те, як погано без світла... потім світло увімкнули, - розповідає Татьяна Шепель.

А що ви робите, коли немає світла?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Анонім

    Научиться терпеть. Воспитывать свою силу воли. Учиться смотреть на мир и людей позитивно, даже когда трудности и неудобства. Научиться понимать. Обдумывать важные вопросы, на которые в суете повседневной времени не хватает. Остановиться в каждодневном темпе и успокоиться. Научиться ждать, потому что трудности объективные и их преодоление от нас не зависит. В стране война. Взаимопониманием и терпимостью приблизим день Победы.
  • Венгров Віктор

    я думаю насправді ніхто не проти виключень... але для норм. роботи можна було б оголосити графік виключень!!! ато кожен день аварійно відключають... то ж може перейти від аварійності до плановості!! таким чином і люди знають на що розраховувати(і коли) і економія!!! на прикладі Камянця-Подільського(кажуть там оприлюднили графік). я розумію що цей план не реально розробити за 1-н день, тиждень,місяць, але ж це мало б бути розроблено надцять років назад і щороку даний план мав би коректуватись(відповідно до змін що відбулись в місті за 1 рік). саме це і мав би бути аварійний план!!!

    п.с.це чисто моє субєктивне бачення!!!
  • Світлана

    Немає тут нічого страшного, що світло виключають.Я наприклад, стараюся завчасно впоратися із роботою, яку мені потрібно зробити от і все.

    Шановні не потрібно тут розводити якісь "балаган". Ви просто подумайте, в яких умовах перебувають люди в зоні АТО.
  • Coroid

    Зазвичай або слухаю музику по телефоні або лягаю спати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up