Журналіста "ВСІМ" нагородили за кращу фотографію патрульної поліції

Журналіста "ВСІМ" нагородили за кращу фотографію патрульної поліції
Міська центральна бібліотека зібрала близько 100 світлин про роботу нової поліції. Найцікавішою визнали фотографію журналіста "ВСІМ" Максима Фарини.

Сьогодні, 9 квітня, у парку Чекмана відбулися урочистості присвячені 100 дням роботи патрульної поліції. 

Бібліотеки міста долучилися до проекту "Моя нова поліція" та організували фотоконкурс. На електронну адресу міської центральної бібліотеки надійшло близько 100 світлин, серед яких для виставки журі обрали 48 найцікавіших. Фотографії поліцейських хмельничани могли побачити під час святкування.

Відео дня

- Надсилали нам фото різні люди, це і діти, які відвідують бібліотеку, самі бібліотекарі. Поліцейські навіть приносили власні фото, селфі. Ну і звичайно пересічні громадяни. Однак відбір пройшли не всі, десь якість підвела, адже багато хто фотографує на телефон, - розповідає завідуюча методично-бібліографічного відділу централізованої бібліотечної системи Світлана Сінькова.

Переможців фотоконкурсу визначало журі, у складі якого були представники патрульної поліції, центральної бібліотеки та управління культури. Перше місце виборов журналіст "ВСІМ" Максим Фарина, який під час представлення патрульної поліції у Хмельницькому зловив емоційний момент.

- Тоді на церемонію прийшло чимало друзів та рідних нових копів. На фото, яке перемогло в конкурсі, мати з гордістю дивиться на свого сина. Якщо придивитися, то видно, що вона намагається передати йому гроші, які тримає в руці. Тоді він їх не взяв. Можливо, що це і зачепило журі. Однак перемога стала для мене несподіванкою, - каже Максим Фарина.

Фото не залишило байдужим журі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anatoliy Proskurovitch

    Максим, чому мовчите про те, як вас "пакували" поліцаї біля СВ?
  • Анонім

    молодець!

    Анонім reply Анонім

    Мій товарищ виграв 2 місце. Дали сумку з макулатурою. Позорисько поліції
  • PAL

    Совдепия процветает. За редкие кадры, платят бешеные деньги.

    Анонім reply PAL

    А в нас ніхто нічого не платить. Доля українських
  • Анонім

    А сколько благодарных хмельничан пришло на праЗдниК ,фото дайте пожайлуста ,для информации
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up