На вихідний хмельничан запрошують у Самчики

На вихідний хмельничан запрошують у Самчики
Аби побачити та відчути літературно-пісенну «Імпрезу по-самчиківськи» в мальовничий куточок Хмельниччини українці з’їдуться звідусіль. До послуг відвідувачів, окрім мистецького заходу, також інтер’єри та підземелля Старого палацу, різноманітні екскурсії та містечко майстрів.

Хмельничан запрошують 31 травня на другу "Імпрезу по-самчиківськи”. У день Святої Трійці в селі Самчики Старокостянтинівського району, розпочнеться традиційне свято «Зелена неділя».

На вигоні перед маєтком триватимуть народні гуляння-змагання, працюватиме містечко майстрів, частуватимуть усілякою смакотою. А пообіді на ганку маєтку стартує концертна частина “Імпрези по-самчиківськи” за участю творців, героїнь та гостей веб-порталу “Жінка-українка”, а також друзів порталу.

У заході братимуть участь:

Відео дня

Юрій Пероганич – український громадський діяч у сфері інформаційно-комунікаційних технологій і освіти, генеральниц директор Асоціації підприємств інформаційних технологій України, член і один з засновників громадської організації «Вікімедіа Україна», співзасновник порталу «Жінка-Українка» (Київ).

Тетяна Череп-Пероганич – поетеса, журналістка, співзасновниця порталу «Жінка-Українка» (Київ).

Юлія Григорук – переможниця обласних і всеукраїнських літературних конкурсів та фестивалів бандуристів – поетеса, прозаїк, бандуристка (Вінниця).

Іван Пустовий – поет, композитор, виконавець, сатирик, заслужений діяч естрадного мистецтва України, ( Хмельницький).

Світлана Мирвода – заслужена артистка України, бандуристка, естрадна співачка, громадська діячка (Київ).

Маркіян Свято – співак (Київ).

Віталій Міхалевський – поет (Хмельницький).

Надія Пукас – поетеса, композиторка, виконавиця, член Національної Спілки письменників України (Київ).

Любов Сердунич – письменниця, журналістка, просвітниця, громадський діяч і краєзнавця (Стара Синява).

Юрій Стачевод – виконавиць, поет, музикант, автор музичних проектів «Карась» та «Юрій Старчевод» (Київ).

Оксана Радушинська – кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ст. член Національної Спілки письменників України, Національної Спілки журналістів України, Міжнародної Співдружності письменницьких Спілок. Лауреатка понад п’ятдесяти літературних та журналістських конкурсів. Письменниця, поетеса, журналістка, громадська діячка. Співорганізатор творчого волонтерського об’єднання «Мистецька подільська сотня» (Старокостянтинів).

Віктор Шайда – артист, громадський діяч, соліст естрадного оркестру УМВС України в Хмельницькій області, соліст обласної філармонії, лауреат низки співочих конкурсів, телепроектів, фестивалів,з окрема міжнародного фестивалю «Слов’янський базар», співорганізатор творчого волонтерського об’єднання “Мистецька подільська сотня” (Хмельницький).

Марина Українець – співачка, солістка хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру, лауреат фестивалю «Червона рута» (Хмельницький).

Назарій Поляков – співак (Хмельницький).

Катерина Аргунова – солістка вокального ансамблю 42 Гарнізонного Будинку офіцерів (Старокостянтинів).

Вхід на концерт вільний!

Початок о 10.00

Докладнішу інформацію можна дізнатися у директора "Маєтку Самчики" Богдана Пажимського за тел. 067-923-49-37.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up