Де у Хмельницькому купити портрет Президента?

Де у Хмельницькому купити портрет Президента?
Новий президент – Петро Порошенко порівняно нещодавно заступив на посаду, але його портрети вже розкуповують у магазинах. Продавці кажуть – «йде» краще за Януковича.

Журналісти газети «ВСІМ» провели невеликий експеримент щодо того в яких крамницях можна купити портрет гаранта.

Коштують вони від 6 до 43 гривень, залежно від розміру: А5 або А4 та наявності рамки. Продавці кажуть, що портрети купують, але у зв’язку з періодом відпусток не настільки часто, як зазвичай. Майже всі з тих, кого ми запитували,  проти того, аби портрети президента зобов’язували купувати для усіх державних установ.

- Я вважаю, що не потрібно вимагати у  представників держустанов купувати ці портрети, з цього усе починається, пригадуються часи СРСР, – каже продавчиня магазину «Дім книги». – Я можу й свій портрет повісити в магазині, бо я ж тут працюю, але кому таке сподобається?».

Відео дня

У «Книжковому світі» нам люб’язно показали портрети президента і розповіли, що «Уже  й багатенько купили. Вдома навряд чи хтось вішає, а от з установ різних приходять».  Попит є і ми в цьому переконались.

У книжковій палатці біля Дитячого світу сказали, що «Розбирають лише маленького Порошенка, бо більший портрет – дзеркально відображений і вже не так гарно виглядає».

Прямуємо далі. У пресі по Проскурівській на запитання «Чи є у Вас портрети президента?» нам відповіли просто «Нема». Чому немає, не пояснили, то ж ми зі своїми запитаннями пішли … до магазину канцтоварів «Всесвіт». Тут портретів також не виявилось.

- На жаль, поки що не завезли, але очікуємо. Ви не перші хто запитує, - розповіла продавець. Коштують портрети, порівняно, дійсно недорого, в деяких магазинах можна навіть замовити бажане зображення президента. А от замовлення портрету на сайтах коштує втричі дорожче - від 130 гривень.

Щодо портретів екс-президента Віктора Януковича, то їх ніде не залищилося.

- Нічого дивного, що їх немає, в нас їх мало купували . Одного разу взагалі сказали, що Віктор Федорович повинен бути на портреті не з синьою краваткою, а з червоною. А от портрет Петра Олексійовича подобається багатьом покупцям, кажуть, що приємний чоловік, - з посмішкою розповідає продавчиня «Проскурівкниги».

 І у палатці «Книги за цінами видавництва» нам сказали про портрети екс-президента «Нема та й нам його і не треба!».

Підготувала Наталія ЗАБОЛОТНА

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up