Хто відповідатиме за підготовку та проведення виборів в Хмельницькій області (СПИСОК)

Хто відповідатиме за підготовку та проведення виборів в Хмельницькій області (СПИСОК)
До складу обласної територіальної виборчої комісії увійшло 18 представників політичних партій. Серед них як ті, що обов’язково мають бути включені до комісії, так і ті, кого обрали шляхом жеребкування. Перше засідання комісії уже пройшло. Ознаменувалося воно тим, що прийшло всього 10 її членів.

Місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня 2015 року. До них активно готується центрвиборчком. Для забезпечення проведення виборів в регіонах уже утворено територіальні виборчі комісії. До їх складу в обов’язковому порядку включені представники представники партій: "Блок Петра Порошенка "Солідарність", "Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина", Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ", Політичної партії "Опозиційний блок", Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ", Радикальної партії Олега Ляшка. Також до складу ТВК включені представники від місцевих організації партій, кандидатури від яких до складу територіальних виборчих комісій включаються за результатами жеребкування, проведеного Центральною виборчою комісією.

Комісія уже сформована. Відбулося і перше її засідання. 8 членів комісії не явилося.

- Як зазначила на голова ТВК Наталія Кострубська, деяким членам комісії вона не повідомила про перше засідання. Причина в тому, що номери телефонів у них починаються з 099, 095, і дзвонити на них їй дорого. Обласна влада поки не обладнала приміщення обласної виборчої комісії стаціонарним телефоном, з якого можна робити дзвінки не за власний рахунок, то поінформувати колег про засідання жінка не мала можливості, - розповів «ВСІМ» представник громадянської мережі ОПОРА  Андрій Попик

Відео дня

До вашої уваги склад Хмельницької обласної виборчої комісії.

Кострубська
Наталія Михайлівна

Голова комісії

ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ"

Шенькарук
Сергій Миколайович

Заступник голови комісії

політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

Гаман
Ольга Миколаївна

Секретар  комісії

Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

Апполонова
Вероніка Іванівна

 

політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

Вітер
Марія Іванівна

 

Радикальна Партія Олега Ляшка

Гуменюк
Ярослав Васильович

 

Політична партія "Нова держава"

Данілкова
Наталія Іванівна

 

Радикальна Партія Олега Ляшка

Кашперська
Наталія Михайлівна

 

Партія "ВІДРОДЖЕННЯ"

Копилковська
Ольга Миколаївна

 

Політична партія "Піратська Партія України"

Любенчук
Костянтин Ігорович

 

політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"

Остапчук
Олександр Олександрович

 

Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

Панасюк
Олександр Іванович

 

Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ"

Полянська
Олена Анатоліївна

 

Політична Партія "Опозиційний блок"

Приходченко
Тетяна Олексіївна

 

політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

Скрипник
Євгеній Михайлович

 

Аграрна партія України

Фурман
Василь Петрович

 

Політична Партія "Опозиційний блок"

Шинкарук
Володимир Володимирович

 

Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ"

Юдін
Юрій Володимирович

 

ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ"

Читайте також: У Хмельницькому визначили 27 місць, де можуть себе рекламувати кандидати в мери та депутати 

Скільки знадобиться грошей, щоб стати кандидатом на посаду мера Хмельницького

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Народний АНЕКДОТ







    БАЛАТУЄТЬСЯ в місто сільский, і просить  городских мешканців :







    -тож виберіть мене, я вам допоможу!!, я вам віддячу!!!  ТІКО ВИБЕРІТЬ!!



    - то ж чим ви нам допоможете?



    -городньою продукцією, весь час буду допомагати, НЕВІДКАЖУ НІКОЛИ!!



    -А якою?



    -а херн вам!!! а хрен вам! !!а хрен вам!!!!
  • Anonymous

    Або виберіть ригу, ригуля, такого вот вуйка з гір.Вони ж як пруть до крісел, то всім ковгоспом, ГРОНОМ ВИНОГРАДУ, всіх своїх перетаскують і посади знаходять для своїх , вижимають, і НАВЧАНЯ ДЛЯ СВОЇХ З ГІР ТІКО БЕЗКОШТОВНО!!!(бо навіть закон протягнули, тицнуть папірчик що ДИТИНА ГІР- і навчаня задурно, а якшо влаштувався вуйко на роботу, то тицнув папірчик, і машина повина ВОЗИТИ його нароботу і зроботи задурно, навіть машина виділяється , так люди розповідали, розказували)







    А ви тоді хмельничани куда ТОДІ ??поїдити, ЗАБУГОР наплантації??, на дванадцятичасовий робочий день??БЕз умов в хибари-лачужки, в клопятники-бараки ,де навіть ліки !!НЕМАЄТЕ!! права купити, поки ПАН вам некупить !!??І будете сутра по пять колес від болі глотати, і вечері по пять колес лигати, бо біль страшенна!! В вас крепкі спини ???Видержете???
  • Anonymous

    А тепер хмельничани задумайтесь за кого будете голосувати ???







    За долгоносика з сімейства НОСАТИХ, що прилітає на гелікоптерах , то голубому то рожевому?? За вельмишановне панство, що саме з ГОРОДКА, і там і фабрики і всемірні комплекси фізкультурні будує?Люди кажуть.А сусідам по леснічній площадці трохкімнатні квартири дарує-роздарує і всім хто його знає з городка , чи нетак ???







    А ХОТЬ ОДНУ ХМЕЛЬНИЧАНИНУ ДОВГОНОСИК , вельмешановне панство кичливе носате довгоносе ПОДАРУВАВ?? Чи учаснику АТО подарував???







    А жінка його з дунаєваць, цілу церкву там вимахала, люди кажуть







    А НЕЗАДУМУВАЛИСЬ, СКІЛЬКИ З ГОРОДКА ПІШЛО В АТО???ПОЧИТАЙТЕ ГАЗЕТИ, БАГАТО ПІШЛО??? УГУ!!







    А тепер спитайте тих хмельничан, що хотіли встроїтися в ембіцентр працювати ?? Небрали??, нє? А шо казали, МИ БЕРЕМО СВОЇХ, З ГОРОДКА І ДУНАЄВЕЦЬ??Да? А зарплата там сутку/три і три тисячі, а прибиральниці 2700, да?







    , АЛЕ СВОЇМ ВИХОДЦЯМ З СІЛ!!люди жаліються .



    А якшо вас і взяли, наприклад КОРІНОГО ХМЕЛЬНИЧАНИНА то напевно безоформлення на 1000 грн і працювати щодня з 8,00-20,00 і АЖ РАЗ В МІСЯЦЬ ВИХІДНИЙ? чи нетак??

    Anonymous reply Anonymous

    А гляньте на цю біоографію



    Член СДПУ(О) (1998 — грудень 2004). Заступник секретаря Хмельницького обкому СДПУ(О) (1999–2000), член Політради СДПУ(О) (червень 2000 — грудень 2004), секретар Хмельницького обкому обкому СДПУ(О) (травень 2000 — грудень 2004). Член Політбюра СДПУ(О) (березень 2003 — грудень 2004).







    Член Української соціал-демократичної партії (2005 — грудень 2011). 23 грудня 2011 вийшов з УСДП та вступив до партії ВО «Батьківщина» через незгоду зі зміною керівництва партії.











    ДВАДЦЯТЬ РОКІВ ВЖЕ ПРИ ВЛАДІ , а домогти хмельничанам неможе. А чому? Бо люди кажуть що сам з БІЛОГІРЯ. А ви незахлодили в соцзахист до сікритаря, не??



    -О!! О!! ми вас чекали!!



    -А вакансії  є?



    -О да !! є!! і в дитбудинку, і в домі престарілих, і соцробітником і в годуваню малозабезпечених, і поваром, і в соцзахисті вкабінети А ви самі з БІЛОГІРЯ? Це мивас чекаємо!!!!!







    - Не !!я ХМЕЛЬНИЧАННИН!! В мене і освіти всі є і досвід роботи.



    - Хмельничанин??!! ВИЙДІТЬ звідси!!











    Ось чому одним дають субсидію, а іншим вже незнають як придертися, як відговорити.Вже нове придумали ,люди жаліються.



    -внас ліміт субсидій нахмельничан,











    Доречі скільки з білогіря пішло в АТО????? УГУ!!

    Anonymous reply Anonymous

    Але люди кажуть що вже небуде висувати себе на мера, бо вже старий
  • Anatoliy Drozdik

    Найцікавіше в даній ситуації те, що лише у двох членів комісії з вісімнадцяти номери мобільних телефонів починаються на 050 і 066
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up