Кандидат на посаду директора департаменту архітектури Хмельницького – активний автор петицій до міськради

Кандидат на посаду директора департаменту архітектури Хмельницького – активний автор петицій до міськради

Олександр Чорнієвич, якого запропонував на цю посаду зам мера Андрій Бондаренко, раніше був помічником депутата-свободівця Львівської міської ради, працював у приватних та комунальних установах та має досвід роботи у сфері геодезії та землевпорядкування. 

Сьогодні, 26 квітня,  у сесійній залі міської ради  представили кандидатуру на посаду директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів.  Під час засідання громадської ради  Олександр  Чорнієвич розповів про свій досвід роботи та бачення роботи департаменту. Учасники засідання підтримали його кандидатуру . Однак на громадське слухання, як це вже заведено у мерії, кандидатуру молодого фахівця поки що не виносили.

Відомо, що Олександр  Чорнієвич під час виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року був уповноваженою особою від політичної партії  Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Про це йдеться на сайті ЦВК.

Крім того, був помічником депутата-свободівця Львівської міської ради Святослава Макітри. Останній покинув фракцію «Свободи» після парламентських виборів.

Відео дня

Можливий майбутній керівник Чорнієвич  свого часу навчався у Львівські політехніці та працював у комунальному підприємстві «Айсберг». Пізніше був геодезистом  у двох приватних фірмах. Його досвід  роботи описаний  в резюме на одному із сайтів з пошуку роботи.  

У Хмельницькому  Олександр  Чорнієвич був помічений під декількома електронними петиціями до міської ради як автор.  Просив встановити на кожному майданчику для збору сміття контейнери для збору ПЕТ- пляшок, також пропонував встановити у місті сонячні батареї та вітрові установки. Ще в одній петиції закликав хмельничан підтримати його пропозицію про заборону будувати церкви московського патріархату в місті.

На посаду директора департаменту архітектури є ще один кандидат -  колишній військовий Сергій Борисюк.  Він є директором приватного підприємства «Поділля-Земінвест». Його громадськості представляли у березні.

Нагадаємо, що новий міський голова активно змінює свою команду. Олександр Симчишин 17 грудня 2015 року звільнив Олексія Дьому з посади директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, який керував всього 2 місяці. До нього, після звільнення Володимира Швеця,  обов’язки директора виконував Сергій Самишкін.  
  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • PAL

    Львовские коррупционеры захватывают близлежащие города .

    Анонім reply PAL

    Да какой он коррупционер!! Он просто "мал и глуп, и не видал больших за...п"
  • Анонім

    Просив, просив і допросився))) Бідолага. Як він буде виживати на зарплату держслужбовця. Гонтарева на 100 тис. грн. у місяць ледь виживає, а у нього в разів 20 зарплата буде меньшою
  • Анонім

    Радикали

    Анонім reply Анонім

    Радикальний патриот много денег не возьмет, но зато он всем насре...т

    Анонім reply Анонім

    Вкупі з тим, що заглядає з-за плача, обовязково "всем нас...т"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up