Першим замом Загородного стала «конкретниця» Неоніла Андрійчук

Першим замом Загородного стала «конкретниця» Неоніла Андрійчук

Попри численні обурення багатьох депутатів, перерви та протистояння, все ж вдалося перейти до голосування. Голова Хмельницької облради Михайло Загородний нарешті отримав заступників. 

 

 

Депутати розглядали питання обрання заступників сьогодні, 1 червня. Михайло Загородний запропонував свої кандидатури. Після піврічної епопеї з їхнім вибором депутати таки спромоглись проголосувати. Завітне крісло першого зама дісталось жінці - лідеру фракції "За конкретні справи" Неонілі Андрійчук. Вона отримала 47 голосів підтримки.  

"Свобода", "Самопоміч" та "Аграрна партія" голосувати відмовились. До голосування за ще одного заступника депутати досі не брались. 

Михайло Загородний неодноразово говорив, що уже звик до роботи без заступників. Навіть раз жартома похвалився, що завдяки цьому зекономили кошти, які мали йти на зарплатню. Та без них далі ніяк. Кілька спроб виставити на голосування кандидатів на високі посади не увінчалися успіхом. Постійно знаходилися ті, хто був проти окремих кандидатур.  

Відео дня

Після прийняття присяги Неонілою Андрійчук депутати взялися до наступного питання. Загородний запропонував на посаду свого заступника Валерія Лєскова. Схоже, що "свободівці" не голосуватимуть знову. Їхній депутат Анатолій Паньчук висловив образу на представника від "Батьківщини" за те, що той голосував за "конкретницю" Андрійчук. 

ОНОВЛЕНО:  Депутати підтримали кандидатуру Валерія Лескова на посаду заступника. "За" проголосували 49 депутатів,  "проти" - 15.  

 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Що один керівник, що десять, а результат для області однаковий. Ніякий. І ми ще й за це платимо. Ми лохи виходить.

    PAL reply Анонім

    Отрадно, когда анонимы прозревают. Ну какой из лескова власть???  А эта бабушка - утка от гереги??? И таких полным полно. А может ну их на х.р ?

    Анонім reply PAL

    ДАВАЙЙ!!
  • Анонім

    не будет порядка в раде у нас. Пипец какой то а не власть.

    Анонім reply Анонім

    Ріхтуй о.ко можеш вже помало розробляти бо там будут пердолили на повну катуху до посиніння ср..ки.І ще будеш загл.оту.ати по самі я .ця

    Анонім reply Анонім

    Та нє, нормально жінка має своє місце
  • Анонім

    Приклад того, що БПП і колишні риги одне ціле

    Анонім reply Анонім

    Червоний анонім ,зміни наркотики  ,тебе вже заносить півень

    Анонім reply Анонім

    Тут червоних і інших кольорів анонімів багато. Конкретизуй.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up