Путін написав план щодо України. У документі сім пунктів

Путін написав план щодо України. У документі сім пунктів
Після розмови з Президентом України Петром Порошенком президент РФ Володимир Путін презентував ЗМІ власний план щодо вирішення конфлікту на сході України.

"В першу чергу необхідно припинити активні наступальні операції збройних сил, збройних формувань ополчення південного сходу України на донецькому і луганському напрямках", - заявив Путін.
По-друге, відвести підрозділи силових структур України на відстані, що виключають обстріл населених пунктів артилерією і всіма системами залпового вогню.
По-третє, проводити повноцінний і об'єктивний міжнародний контроль за дотриманням умов припинення вогню та моніторинг обстановки в створюваної таким чином зоні безпеки.
По-четверте, виключити застосування бойової авіації проти мирних громадян і населених пунктів у зоні конфлікту.
По-п'яте, організувати обмін насильно утримуваних осіб за формулою "всіх на всіх" без будь-яких попередніх умов.
По-шосте, відкрити гуманітарні коридори для пересування біженців і доставки гуманітарних вантажів в міста та інші населені пункти Донецької та Луганської областей.
По-сьоме, забезпечити можливість направлення в постраждалі населені пункти Донбасу ремонтних бригад для відновлення зруйнованих об'єктів соціальної та необхідною для життя  інфраструктури та надання допомоги для підготовки до зими.
- Вважаю цей план вичерпним, більше мені сказати нічого, - сказав Путін. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • PAL

    Ай да путин! Ай да сукин сын! А ведь наша власть, депутаты, и впрямь каждый раз говорят одно, а делают другое. Поднимем экономику, создадим рабочие места, наведем порядок в мвд, армии, поднимем коммунальное хозяйство, социальную сферу и вместо этого - хрен с маком. Украинские жлобы разоряют Украину. Один из жлобов устраивает перед выборами дешевые ярмарки,даже СМСки присылает, заметьте, только перед выборами. А там снова рви и урывай, он уже дороги отремонтировал, помните, как ему выделяли миллионы на ремонт дорог. А как он выступал, поддерживая ПР, теперь дует в другую дудку. И таких у нас тысячи, и все они снова рвутся к власти. Ай да путин! Ай да сукин сын??? Путина не интересует народ Украины, его интересуют жлобы на Украине, которых он хочет опустить, с небес, к народу. Жлобы же, прикрываются народом и кидает безоружных на танки. Вспомните, как в ВР принесли повестки. Кто там остался??? Скоро выборы, не верте ЩЕДРОСТЯМ нынешних дУпутатов. Они довели до войны, не простой люд, а именно они. А путин взял, на вооружение, тактику ВР Украины.
  • 000

    путин все делает так как делает украинская вр со своим народом. начиная с кравчука мы развивались на самом деле нас разоряли только за сдачу ядерного арсенала денег дали столько что хватило бы сотворить великую державу. все просрали
  • Марина

    якби ж ще він сам дотримувався цього плану. А то ж знаємо його пісеньку, що російських військових там нема, то ж якщо хтось порушить цей гарнесенький план, то винна Україна, або "ополчення", яке ж теж типу українське... або інопланетне, бо ж з-за кордону росії вони не їдуть, а спускаються, ба, прямо з космосу, мабуть, і не знають іншої мови, окрім російської, та то таке, ми вже звикли.

    Але хто тепер взагалі хоч одному слову цього психопата повірити зможе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up