Свободівець Бурлик, який відсидів за прапор ПР, втопив ще один стяг у калюжі

Свободівець Бурлик, який відсидів за прапор ПР, втопив ще один стяг у калюжі
21-річного помічника народного депутата від ВО «Свободи» Віктора Бурлика звільнили з-під варти. Хлопець відсидів 5 діб за «злісну непокору міліції».

Як повідомляє НГП, під оплески та вигуки "Бурлик! Бурлик!" Віктора зустріли однопартійці.

Свободівець, який 9 березня спалив прапор Партії регіонів під час вшанування пам’яті Тараса Шевченка, і за це отримав місяць допитів та судовий вирок, знову «вшанував» символіку регіоналів. Блакитний прапор Віктор втопив у калюжі. Депутат міськради від ВО "Свободи" Володимир Гончарук постелив прапор Партії регіонів у калюжу, і Віктор витер об тканину ноги.

Відео дня
> - Вкотре переконався, що навіть за колючкою люди є людьми, - цитує Віктора Бурлика НГП. – Жодного тиску на мене не було – охорона ставилася нормально. Коли дізнавалися, за що посадили, всі сміялися. Побратими принесли багато книг. Читав націоналізм Донцова.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (55)
  • Anonymous

    Гениально.Поступок варвара с ограниченным кругозором и полнейшим отсутствием интеллекта....Интересно если бросить в лужу флаг ПРУ перед обезьяной будет ли она лезть в лужу ,чтобы отереть лапы?
  • Anonymous

    правильно зробив! Регіонали - бандити! Ядуху - на х*й!
  • Anonymous

    по поводу "Грабувати", так если бы вы интересовались и историей с разных ракурсов. и економикой, вы бы поняли. то что я хочу вам донести, за 20 лет независимой Украины. грабят все они, только по очереди, меняются красные, оранжевые и голубые, только РЫЛА у власти одни и те же.. только лозунги для народа разные! те "Социальную справедливость", другие "Слава Украине", третьи "Давай революцию". разрешите спросить что поменялось с времен оранжевой власти, которой поверили люди, до нынешней голубой? Простые люди стали жить лучше? те кто крал, так и будут красть! и если пролезть в Раду стоит несколько лимонов. то у меня есть большие сомнения, что они все, независимо от партии "Любой" заработаны честным трудом! У "Свободы" допустим слышу только националистические (читай истерические крики), про то как ущемляют украинцев, и не одного слова как вытащить страну из ",,,ОПЫ"!! и сжиганием флага ничего не поменялось!! это мое мнение, вы вольны не согласится, я остаюсь при своем!!! Страна, которая не может лечить своих детей от рака, где побираются старики. но зато депутаты ходят в часах за ,,,,, тысяч долларов - ПРОИГРАННАЯ СТРАНА!!!!
  • Anonymous

    Все правильно зробив, не кожен відважиться, а він молодчина. Слава Україні!

    Anonymous reply Anonymous

    Хлопці харе мріяти, та страдати ху...ю. Ніхто крім вас самих ні чого доброго не зробить. Самому треба працювати та вдосконалюватися. Мати надію що ось прийдуть до влади патріоти і вам рай зроблять наївно і тупо. Не зроблять навіть якби хтіли.Держава в такому становище що витягти її на пристойний рівень це чудо. Можна багато про любов до рідної землі казати але коли реально підходиш до діла, отримуєш реальні показники стан економіки по галузям та цифри, бачиш прогнози, стикаєшся з чиновницькою вертикалю, зовнішніми чинниками(міжнародним капіталом) та їх умовами підкріпленими можливостями- Слава Україні не допоможе. Те що ви робите боротьбу може і добре, якщо свої дупи з вулиць пристроїти в депутатьскі крісла чи чиновницькі то це добре для вас, соціальний ліфт діє. Що треба признати з повагою, саме в Свободі. Але на усіх не вистачить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up