Заступниками голови Хмельницької ОДА будуть Гуменний, Кузьмінчук та Олійник

Заступниками голови Хмельницької ОДА будуть Гуменний, Кузьмінчук та Олійник

Олександр Корнійчук призначив трьох заступників з приставкою «т.в.о.». Проти цих кандидатур різко виступали громадські активісти під час зустрічі з новопризначеним головою ОДА.

 Олександр Корнійчук офіційно приступив до формування своєї команди. Про кандидатури на посаду заступників голови Хмельницької облдержадміністрації він говорив раніше. Їхні імена він озвучив під час гостювання на засіданні Ради Майдану. Тоді громадськість висловилась проти можливих претендентів на високі чиновницькі посади. Найбільше обурювало можливе призначення Валерія Олійника,  колишнього головного освітянина Хмельницького. 

 Попри це, Олександр Корнійчук все ж таки вирішив посадити на місця заступників своїх людей. Поки на тимчасовій основі.

  •  Олег Вікторович Гуменний – на нього Корнійчук поклав виконання обов'язків першого заступника голови обласної державної адміністрації на заступника директора Департаменту – начальника управління промисловості та інфраструктури Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації. Раніше він працював в управлінні промисловості та інфраструктури Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації.
  •  Олег Петрович Кузьмінчук – на нього будуть покладені обов’язки заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації на консультанта патронатної служби апарату обласної державної адміністрації. Раніше був першим заступником голова Славутської РДА.
  •  Валерій Цезарович Олійник – виконуватиме обов’язки заступника голови обласної державної адміністрації та радника патронатної служби апарату обласної державної адміністрації. Перед цим працював начальником управління сім'ї, молоді та спорту Хмельницької РДА. Був начальником управління освіти Хмельницької міськради.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Краснова Катерина

    Цікаво, чим і де годують таких голів?

    Анонім reply Краснова Катерина

    Краще вам того не їсти і буду стрункою

    Анонім reply Анонім

    буду=бути
  • Anatoliy Proskurovitch

    А Кальніченко де?

    Анонім reply Anatoliy Proskurovitch

    Нарешті провели на пенсію

    Анонім reply Anatoliy Proskurovitch

    їде , мабуть, в поїзді на свої сотні квадратів прихватизованої землі. Небідний чоловік.Був, був і нема
  • PAL

    Складывается впечатление, что собираются власти, как в ДНР и ЛНР. Скоро АТО сюда переместится.

    Анонім reply PAL

    головні герої - майдануті

    Анонім reply Анонім

    майданутих в місті достатньо аби заполонити область.
  • Анонім

    от курвега. Сам вихлуй. І собі в заступники нероб і дармоїдів понабирав.

    Анонім reply Анонім

    Олійник? ви серйозно? Той наробив вже в освіті. Ще й в області наробить.

    Анонім reply Анонім

    що наробив?

    Анонім reply Анонім

    зараз тге говогити "сеГйозно". в нас пГокуГоГ новий)

    Анонім reply Анонім

    Крастимуть всі. Тільки в нових масштабах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up