Хмельницький біжить. На масовий пробіг прийшло майже 2 тисячі людей

Хмельницький біжить. На масовий пробіг прийшло майже 2 тисячі людей

Від маленьких діток до 78-річного дідуся. Різні дистанції долали усі охочі. Хтось перемагав, а хтось просто радів, що перетнув фінішну лінію.

У Хмельницькому здоровий спосіб життя пропагували новим методом. Раніше в місті таких заходів не проводилося. Масові пробіги, звісно, були. Але не такого роду. Кілометр, два чи п’ять, десять років тобі чи за сімдесят, аматор ти чи майстер спорту… Спробувати свої сили у боротьбі за перемогу або ж просто стати учасником незабутнього дійства міг кожен. Загалом бажаючих назбиралося майже дві тисячі. Найбільш популярним стала двохкілометрова дистанція – близько 1200. Найменше бігунів було в командних змаганнях на таку ж дистанцію – 48.

Першими стартували на найдовшій дистанції у 5 кілометрів. Учасники стартували і фінішували, як і в інших забігах, на майдані Незалежності. Переможцем тут став кам'янчанин Віталій Капітанець. Хлопець займається бігом уже чотири роки. В свої 21 він вже є майстром спорту.

 - Розраховував на перемогу. За свою кар’єру пробігав і більші дистанції. Біг 10 тисяч метрів, напівмарафон. Тренер у мене хороший і дуже веселий. Він теж сьогодні біжить. Але 2 кілометри. Вік спорту не завада, - каже Віталій Капітанець.

Відео дня

Приємно шокував усіх 78-річний дідусь із Ярмолинець. Володимир Бохонський пробіг найдовшу дистанцію - 5 кілометрів.

 - Я займаюся спортивною ходьбою і бігом. Спорт продовжує мені життя і допомагає бути щасливим і здоровим. Якщо секундомір організаторів не обмане, то я мав вкластися в 24 хвилини. Для мене це норма за такий час бігти 5 кілометрів, - розповідає відразу після фінішу активний і з посмішкою Володимир Бохонський.
Для багатьох учасників перемогою став фініш. Хоч і прибігли вони туди далеко не першими.

Наймасовіший забіг - 2 кілометри.

Перед стартом для запальний тренер провела для учасників фітнес-руханку.

Масовий забіг має стати традиційним. Організатори хочуть проводити його на День фізичного виховання і спорту, який відзначають сьогодні, 10 вересня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up