Чемпіонат Хмельниччини з футболу: 13:0 від чемпіона і «дербі Случа»

Чемпіонат Хмельниччини з футболу: 13:0 від чемпіона і «дербі Случа»

У центральному матчі туру переміг Старокостянтинів. Вояж команди із Старої Синяви увінчався рекордною перемогою чемпіона.

У Прем’єрі-лізі Хмельницької області з футболу завершився п’ятий тур. Розпочався він матчем хмельницького «Поділля» в Кам’янці. Продовжилась програма чотирма матчами сьогодні, 4 червня.

У центральному матчі туру зустрілися два «Случа». Перемогу здобув віце-чемпіон із Старокостянтинова. Красилів вперше втрачає очки в чемпіонаті і опускається на третє місце, пропускаючи вперед свого кривдника.

Найбільш результативним став матч у Волочиську. Місцевий «Агробізнес» познущався нат аутсайдером із Старої Синяви. «ОТГ» нахапав 13 голів. До цього в чемпіонаті рекорд по розгрому також належав чемпіону.

Відео дня

Дебютну перемогу здобула «Епіцентр-Вікторія». Ніяк не вдається розбагатитися очками хмельничанам з ДЮСШ-1. Команда із спортшколи програла четверту гру поспіль.

Хмельницька  футбольна Прем'єр-ліга. 5-ий тур

  • Фортеця - Поділля - 1:0
  • Случ (С) - Случ (К) - 3:1
  • Громада - Епіцентр-Вікторія - 1:2
  • ДЮСШ-1 - Енергетик-Миклуш - 1:3
  • Агробізнес - ОТГ - 13:0

В наступному турі усі матчі заплановані на суботу, 11 червня.

  • Поділля (Хмельницький) - ДЮСШ-1 (Хмельницький)  
  • Агробізнес (Волочиськ) Енергетик-Миклуш (Нетішин)
  • ОТГ (Стара Синява) - Громада (ст Дунаївці)
  • Епіцентр-Вікторія (Городок) - Случ (Старокостянинів)
  • Случ (Красилів) ФК Дунаївці

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up