Чемпіонат України з футболу: "подільські дербі" на користь вінничан

Чемпіонат України з футболу: "подільські дербі" на користь вінничан
Фото Вінспорт.

Нове хмельницьке "Поділля" вперше не програло. Волочиський "Агробізнес" пропустив перший гол в сезоні і поступився у Вінниці.

Черговий тур чемпіонату України серед аматорів для хмельницьких команд подарував подвійне протистояння із вінницькими командами. "Поділля" приймало Ниву-В". "Агробізнес" на виїзді грав проти основного конкурента за вихід з групи - ФК "Вінниці".

Результати принципових протистоянь завершилися більш на користь вінничан. Перші вивезли із Хмельницького нічию. У першому таймі рахунок відкрив Ян Морговський. На той момент хмельничани вже грали  меншості. Не стримав свої емоції захисник Михайло Орошкевич і отримав пряму червону картку.

Після перерви гостям вдалося відновити паритет після точного удару Яськова. Автор голу разом із партнером по команді Бондарчуком декілька разів грубо зіграли проти суперника та отр мали по два попередження. Для них матч завершився достроково. У підсумку близько 500 глядачів стали свідками здобуття першого голу та очка в історії нового хмельницького "Поділля"

Відео дня

"Поділля" – "Нива-В" – 1:1

Стадіон "Поділля" (Хмельницький). 500 глядачів
Голи: Морговський (35) – Яськов (56)

«Поділля»: Восканян, Орошкевич, Гресь, Миколайчук (Прилуцький, 70), Богославський, Костишин (Джурко, 61), Ліповуз, Степанюк, Бабак (Чуловський, 55), Муляр (Ягодзінський, 75, Савера, 82),  Морговський (Худік, 90)

Вилучення: Орошкевич (26) - Бондарчук (57), Яськов (81)

Інший матч групи між "командами "ОДЕК" та "Волока" було перенесено через велику відстань переїзду та Великдень.

У Вінниці забивали лише господарі. Єдиний гол був зафіксований на 68 хвилині. Його автором став Вадим Волошинський. Саме цей гравець зумів вперше вразити ворота "АКгробізнесу" в офіційних матчах 2016 року. Волочиські футболісти намагалися великими силами відігратися. Та господарям вдалося відстояти переможний результат.

ФК "Вінниця" – "Агробізнес" – 1:0

Стадіон "Центральний" (Вінниця). 500 глядачів
Гол: Волошинський (70)

ФК АгроБізнес (Волочиськ): Коцій, Шум, Когут, Думанюк (Буряк (89), Слотюк, Юхимович, Бабак (Кубик, 69), Донець,Пліс (Пюрко В., 83), Даньків, Скакун
Головний тренер: Андрій ДОНЕЦЬ

Попередження: Єфстафієв (71) - Юхимович (49), Шум (73)

В іншому матчі групи тернопільська "Нива" вдома розгромила івано-франківський "Тепловик-Прикарпаття" - 3:0.

Хмельницька Прем’єр-ліга: «Поділля» стартуватиме матчем проти віце-чемпіона
Ссылка на источник: https://vsim.ua/Sport/hmelnitska-premer-liga-podillya-startuvatime-matchem-proti-vitse-chemp-10497354.html
Хмельницька Прем’єр-ліга: «Поділля» стартуватиме матчем проти віце-чемпіона
Ссылка на источник: https://vsim.ua/Sport/hmelnitska-premer-liga-podillya-startuvatime-matchem-proti-vitse-chemp-10497354.html
«Поділля» розпочало сезон прикрою поразкою в Хмельницькому
Ссылка на источник: https://vsim.ua/Sport/podillya-rozpochalo-sezon-prikroyu-porazkoyu-v-hmelnitskomu-10496981.html
«Поділля» розпочало сезон прикрою поразкою в Хмельницькому
Ссылка на источник: https://vsim.ua/Sport/podillya-rozpochalo-sezon-prikroyu-porazkoyu-v-hmelnitskomu-10496981.html

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up