"Феміда" познущалась над чемпіоном Хмельницького з футболу

"Феміда" познущалась над чемпіоном Хмельницького з футболу
Відео з каналу ХмельБол.

У центральному матчі туру "Університет" не зміг нічого протиставити одному з претендентів на титул найсильнішої команди міста.

У вищій лізі в усіх матчах були зафіксовані розгроми. Фаворити більш ніж впевнено перемогли суперників. Найбільш неочікуваним став результат у матчі за участю чемпіона. "Університет" після тріумфального сезону зазнав кадрових втрат і ніяк не може знайти свою гру. Натомість "Феміда" була розлючена після поразки від "Кардіффа" у минулому турі. В результаті один з лідерів чемпіонату просто познущався над переможцем минулого сезону. Найбільше постарався Федір Семенюк, який відзначився чотири рази. Перший гол в матчі забив граючий тренер команди Едуард Щепанський.  

Після відносно вдалого старту не може перемогти дебютант вищої ліги. "Ковчег" програє четверту гру поспіль. Цього разу від "Кардіффа". У переможців усі три голи забив Андрій Яремчук. 

Найбільш результативним став матч за участю лідера. "Лєвша" накидала у ворота "Арсенала" 9 голів без відповіді. "Каноніри" все таки вирішили продовжити чемпіонат. Принаймні, поки що.

Відео дня

Чемпіонат Хмельницького з футболу. Вища ліга. 8-ий тур 

  • Лада - Тетра - 4:1
  • Лєвша-Helpix - Арсенал - 9:0
  • Ковчег - Кардіфф - 0:3
  • Динамо-Патріот - Ротор - 0:5
  • Феміда-Старлайф - Університет-Молокій - 7:0
  • Фенікс+ - Епіцентр-К - 0:4

У першій лізі відриваються від переслідувачів "Спортлідер-3" і "Ветеран". Після нічиєї в очній зустрічі команди лише перемагають. Натомість "Атлетик" і "Ракета" після пяти перемог на старті лише програють. На третю сходинку вийшов "ДБК". Схоже, що саме ця команда зможе скласти гідну конкуренцію в боротьбі за перші два місця. Саме вони дають право на підвищення в класі. Третя команда першої ліги гратиме перехідну гру і третьою знизу командою вищої ліги.

Чемпіонат Хмельницького з футболу. Перша ліга. 8-ий тур

  • Ветеран - Атлетик - 5:2
  • Лєвша-2 - Буревісник - 0:2
  • ДЮСШ-Україна - Фаворит 4:2
  • Спортлідер-3 - Спорттовари - 7:1
  • Раково-Сіті - Червона Зірка - 7:1
  • ДБК - Ракета - 4:2

Слідкуйте за спортивним новинами та життям Хмельницького разом із "ВСІМ".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up