Хмельницькі футзалісти вийшли до наступної стадії Всеукраїнського фіналу (ОНОВЛЕНО)

Хмельницькі футзалісти вийшли до наступної стадії Всеукраїнського фіналу (ОНОВЛЕНО)
Сьогогдні гравці "Спортлідера-3" провели ще два матчі у фіналі аматорської футзальної ліги України.

У матчі третього туру групового етапу фіналу Аматорської футзальної ліги «Спортлідер-3» з Хмельницького грав проти «ЮВІКО» з Дніпропетровська. Матч, як і очікувалося, вийшов досить напруженим та цікавим.

Першими відкрили рахунок хмельничани. Голом відзначився Олексій Колесников. У другій половині гри дніпропетровці, аби врятуватися від поразки, перейшли на гру із п’ятьма польовими гравцями. Це принесло свій результат і їм вдалося зрівняти рахунок. Численні атаки «лідерів» в кінці матчу не увінчалися успіхом і матч завершився бойовою нічиєю – 1:1.

У чвертьфіналі хмельничанам протистояв міцний колектив із Полтави - "ПЗМС". Гра видалася досить напруженою та цікавою. Програючи по ходу зустрічі "лідерам" вдалося проявити характер і не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед - 2:1. Наприкінці основного часу полтавчанам вдаося забити ще один гол. Доля переможця вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Вона виявилася досить драматичною - 9:8 на користь хмельничан.

Відео дня

Вже завтра відбудуться заключні поєдинки, в яких вирішиться доля переможця та призерів Всеукраїнської першості. Слідкуйте за результатами на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up