Хмельничанка перемогла на чемпіонаті України з веслування

Хмельничанка перемогла на чемпіонаті України з веслування
Інна Грищун здобула першу нагороду на першості серед дорослих. Зовсім нещодавно вона перемагала на змаганнях серед молоді.

Хмельничанка стала першою у Дніпропетровську, де проходять відбуткові до чемпіонату світу змагання. Сьогодні, 3 липня, на дистанції 500 метрів вона перемогла у складі байдарки-четвірки. Марія Кічасова, Марія Повх, Анастасія Тодорова та Інна Грищун входять до складу збірної країни, яка стала срібним призером на європейській першості 2015 року..

Перед цим у тому ж таки Дніпропетровську вона виступала на змаганнях серед юніорів та молоді. Хмельницький тут представляло 8 спортсменів. Їм вдалося завоювати 7 золотих медалей, 1 срібну та 5 бронзових. Успішні виступи хмельничан не залишились непоміченими тренерським штабом української збірної., яка з 24 по 26 липня візьме участь в чемпіонаті світу у Португалії.

Найбільше нагород отримав Дмитро Янчук, який переміг відразу в трьох дисциплінах. На одну менше здобув Павло Алтухов. Інна Грищун виборола золото та срібло. Третіми стали Діана Приймак та Юрій Мельник. Про це повідомляє прес-служба міської ради Хмельницького.

Відео дня

Читайте також: Хмельничанин став кращим спортсменом України 

На Південному Бузі змагатимуться юні веслувальники 

У Хмельницькому відзначили кращих спортсменів міста 

 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up