Хмельничанка змагатиметься на олімпійському фестивалі в Грузії

Хмельничанка змагатиметься на олімпійському фестивалі в Грузії
Легкоатлетка Анастасія Колотій виступатиме одразу в двох дисциплінах. Вона стала єдиною представницею Хмельниччини у складі юніорської збірної України.

З 26 липня по 1 серпня у Тбілісі пройде Європейський юнацький олімпійський фестиваль. Виконком Федерації легкої атлетики України затвердив склад спортсменів, які представлятимуть нашу країну. До них увійшли 5 юнаків та 13 дівчат. Хмельниччину представлятиме 16-річна Анастасія Колотій. Вона змагатиметься у секторі стрибків в довжину та у естафеті 4х100 метрів.

Як розповіла «ВСІМ» спортсменка, попри не зовсім вдалі виступи на останніх змаганнях, тренерський штаб збірної вирішив все таки взяти її на змагання. На вибір вплинуло і те, що вона посідає перше місце в рейтингу своєї вікової категорії.                          

На змаганнях в Ужгороді хмельничанка здобула перемогу

Відео дня

- На такий старт, звісно, хочеться розраховувати на високий результат. Але в житті все буває, тому просто мовчки тренуюсь та вдосконалююсь, – розповіла «ВСМІ» Анастасія. - Про естафету я дізналась лише тоді, коли виклали списки учасників на Європейський фестиваль. Про підготовку до неї то взагалі мова не йшлась.Тому гадаю,що в стрибках в довжину мені вдасться показати кращий результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортсменки з Хмельниччини тріумфували на Європейських іграх 

У Кам’янці-Подільському змагались маленькі олімпійці та ветерани спорту 

20-річна спортсменка з Хмельниччини стала третьою на змаганнях в Росії 

Бігуни з усієї України принесли у Хмельницький факел гармонії і єднання

 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку 11:19 З початку року в Хмельницькому народилося 1 169 дітей 10:35 У Хмельницькому горів житловий будинок. Загинув чоловік photo_camera 10:04 «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На Хмельниччині визначили переможців з футзалу photo_camera 09:37 У Хмельницькому аварійні відключення світла: адреси 09:09 Ті, хто не підлягає мобілізації, мають пройти базову військову підготовку, – закон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up