Хмельницька Прем’єр-ліга: цікаві факти чемпіонату

Хмельницька Прем’єр-ліга: цікаві факти чемпіонату

У чемпіонаті області з футболу були зіграні матчі останнього туру першого кола. Чим особливі кожна з команд, читайте далі.

В 11-ому турі чемпіонату усі матчі були зіграні в один день. Таке востаннє було ще 14 травня. Тоді відбувся повний 2-ий тур. В усі інші матчі, якщо і були зіграні, то в різні дати. У звітному турі жоден поєдинок не завершився внічию. Всього в чемпіонаті лише в шести матчах не було визначено переможця.

У Хмельницькому відбулися відразу два матчі. На стадіоні ДЮСШ-1 почергово гостювали команди з Дунаєвеччини. Спочатку «Громада» здобула вольову перемогу над командою спортшколи. Більш результативним тут був перший тайм – 2:2. За хмельничан забивали Божек і Лисюк.

Наступними на поле вийшли «Поділля» і «Дунаївці». Один із центральних матчів туру завершився впевненою по рахунку перемогою господарів. Хоча дунаївчани чинили гідний супротив. За хмельничан забивали Миколайчук, Степанюк і двічі Муляр.

Відео дня

Ще одне цікаве протистояння було в Кам’янці. Місцева «Фортеця» приймала лідера турніру. Старокостянтинівський «Случ» став першою командою, яка перемогла в новому сезоні не стадіоні імені Тонкочеєва.

ОТГ в Старій Синяві здобуло другу перемогу. Зробила це команда у матчі проти ще одного аутсайдера. У Красилові «Случ» без особливих проблем здолав «Енергетик-Миклуш».

Олександр Божик забив другий гол ДЮСШ-1 у матчі проти "Громади".Прем’єр-ліга чемпіонат Хмельницької області з футболу. 11-ий тур. 16 липня 2016

  • ДЮСШ-1 – Громада – 2:3
  • Поділля – Дунаївці – 4:1
  • Фортеця – Случ С – 1:2
  • Случ К – Енергетик-Миклуш – 4:0
  • ОТГ – Епіцентр-Вікторія – 2:1

Цікаві факти чемпіонату:

ДЮСШ-1 – якщо команда пропускає, то програє (єдина перемога – 3:0 проти «Епіцентру»)
Епіцентр-Вікторія – усі очки команда здобула на виїзді проти Дунаєвець і станції Дунаївці. Городок на власному полі лише програє.
ОТГ – 4 з 5 метчів у Старій Синяві завершилися з рахунком 2:1 (два на користь господарів). Ще в одному гості перемогли 4:3.
Громада – поки єдина команда, яка не пропускала в Кам’янці (перший тур – 0:0)
Енергетик-Миклуш – усі свої матчі поки грала лише на виїзді
ФК Дунаївці – в середньому виграє кожну другу гру (4 перемоги у 8 іграх)
Фортеця – найчастіше грає внічию. Причому усі – на домашньому полі (3 нічиї в 6 матчах)
Агробізнес – зіграли найменше матчів. При цьому має найкращу атаку (32 забитих) і найкращий захист (1 пропущений). Єдиний гол чемпіону забив «Епіцентр».
Случ К – 5 із 6 перемог команда здобула на власному полі (+ перемога в першому турі в Старій Синяві)
Поділля – разом із «Агробізнесом» до останнього туру не пропускали вдома. Лише «Дунаївцям» поки вдалося вразити ворота хмельничан на їхньому полі.
Случ С – разом із «Поділлям» залишаються поки єдиними командами, які виграли всі свої домашні матчі.

Юрій Заєць з ДЮСШ-1 (у білому) не дограв матч через пошкодження.В другому таймі "Громада" не пропускала.Капітаном ДЮСШ-1 був Микола Підкамінський.ДЮСШ-1 створила багато моментів після перерви, але програла.Віталій Костишин з "Поділля" відіграв лише перший тайм.Михайло Орошкевич грав на звичній позиції правого захисника.У першому таймі команди на двох забили лише один гол.У матчі "Поділля" - "Дунаївці" рахунок відкрив Віталій Миколайчук (у зеленому)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Хто знає, чи буде Поділля виступати в чемпіонаті області, якщо скоро стартує друга ліга?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up