Хмельницьке «Поділля» знялося з чемпіонату області

Хмельницьке «Поділля» знялося з чемпіонату області

Команда отримала дві технічні поразки за участь професійних гравців в аматорських змаганнях. Але причиною зняття з розіграшу стало інше.

 В Прем’єр-лізі поменшало учасників. Хмельницький представлятиме лише одна команда – ДЮСШ-1. «Поділля» вирішило знятися. Відповідне рішення сьогодні, 5 вересня, прийняв контрольно-дисциплінарний комітет обласної федерації футболу. Там же «ВСІМ» повідомили, що команді зараховано дві технічні поразки у матчах проти «Енергетика-Миклуш» і «Случа» (С). Але знялася команда через інше.

 - Ми плануємо виступати в чемпіонаті серед гравців до 19 років. Серед 28 заявлених на другу лігу у нас відразу 16 підходить за віковою категорією (1997 рік народження і молодші). Вони зможуть виступати як в молодіжній першості, так і в другій лізі. Також залучатися будуть гравці з дитячо-юнацького клубу, - розповів «ВСІМ» прес-аташе ФК «Поділля» Сергій Іванов. – Це дасть ігрову практику для молоді, яка має мало ігрової практики в професійних змаганнях.

 За попередньою інформацією в новому чемпіонаті U-19 (перша ліга) стартуватиме 20 команд поділені на дві зони за територіальним принципом. Розпочнеться чемпіонат 21 вересня. За новинами команди та міста слідкуйте на vsim.ua.

Відео дня

Результати чемпіонату Хмельницької області з футболу. Прем’єр-ліга.

7-ий тур

  • Поділля - Енергетик-Миклуш – 0:3 (-:+. у грі «Поділля» перемогло 5:3)

12-ий тур

  • Громада – Фортеця – 2:3
  • Енергетик-Миклуш – Дунаївці – 5:1
  • Поділля – Случ (С) – 0:3 (-:+, у грі «Поділля» програло 1:2)
  • Случ (К) – ОТГ – перенесено
  • Агробізнес – ДЮСШ-1 – 7 вересня

Читайте також:  «Хмельницький патрульний нас принижував» - тренер «Кристалу»

"Поділля" перервало програшну серію
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up