І таке буває: у Хмельницькому «Поділля» перемогло… «Поділля»

І таке буває: у Хмельницькому «Поділля» перемогло… «Поділля»
У першому колі команди розійшлися миром так і не забивши.(фото "Спортлідер+")
Матч чемпіонату області виграв нещодавно створений спортклуб, який поки виступає разом із ДЮСШ-1.

У першому таймі ігрова перевага була на стороні СК «Поділля»-ДЮСШ-1. Та реалізований був лише один із багатьох моментів. Після передачі із флангу м’яч, несподівано для багатьох, залетів прямо у ворота. Напевно, цього не очікував й сам автор результативного удару Андрій Богуславський.

Після відпочинку гра краще складалася уже у НФК «Поділля». Принаймні, в першій половині тайму вони більше контролювали м’яч та час від часу створювали небезпечні моменти. З часом більш молодші «подоляни» перехопили ініціативу і неодноразово могли збільшити перевагу в рахунку. Найчастіше на вістрі атаки опинявся Ян Морговський, який вийшов на заміну хвилин за 30 до фінального свистка. Та на заваді йому та партнерам завжди ставали брак точності або впевнена гра голкіпера Олександра Лозінського.

У підсумку, СК «Поділля»-ДЮСШ-1 здобуло мінімальну перемогу і піднялося на третю сходинку. Обігнати їх можуть «Дунаївці», якщо переможуть «Случ» у пропущеній грі. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up