«Міністр Жданов шантажував нас перед Олімпіадою» - хмельницька веслувальниця

«Міністр Жданов шантажував нас перед Олімпіадою» - хмельницька веслувальниця

Інна Грищун разом із партнерами відкрито розкритикувала політику формування команди. На їхню думку, саме міністерські чиновники та їхня діяльність позбавили Україну ще однієї олімпійської нагороди.

Олімпійські ігри в Бразилії завершилися. Хмельницька веслувальниця Інна Грищун двічі стала четвертою. До нагороди їй не вистачали зовсім трішки. Спортсменка разом із партнерками по збірній впевнена, що виграли б медаль, якби не діяльність чиновників та міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

«Жданов нам сказав: «Або погоджуєтеся на той склад четвірки, який ми пропонуємо, або взагалі не поїдете на Олімпійські ігри», – заявила Інна Грищун в інтерв’ю журналісту Олександру Гливінському.

Дівчата розповіли, що повноцінну підготовку байдарки-четвірки зірвало міністерство. Перед іграми в Ріо команда проходила збір в Португалії. Та не у повному складі. Марія Повх тренувалася окремо. Спортсменки не знають, чому у їхньої партнерки такий вплив на чиновників і тренерів. Кажуть, що саме вона витіснила з четвірки Марію Кічасову, з якою вони завжди показували кращі результати.

Відео дня

«Винен головний тренер і наше міністерство. Вони нас завжди тягли на незрозуміло які збори, де нас викручували, вимотували, видавлювали як лимон. Вони зробили все, щоб ми тут не отримали медаль», - заявила Інна Грищун.

Інна Грищун, Анастасія Тодорова та Світлана Ахадова вирішили не змовчувати про все це. Вважають, що далі так тривати не може. Надіються, що ситуація зміниться.

 - Ми ще в лютому писала заяву, щоб зняли головного тренера Олексія Мотова. Велика кількість спортсменів підписалося під ним. Але, як ми бачимо, це не дало ніякого результату, прокоментувала «ВСІМ» Інна Грищун.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Йован Навой

    в нашій області хапуги сидять не кращі. Су...ри вони і для спорту нічого робити не хочуть. Лише давай бабло. Так і живемо(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина 11:39 Смертельна ДТП у Камʼянці: загинула 16-річна дівчина 10:26 Неподалік Хмельницького горів локомотив вантажного потяга. Є травмовані photo_camera 10:02 У Славуті «Toyota» збила жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up