«Нива» вперше програє у чемпіонаті Хмельниччини з футболу

«Нива» вперше програє у чемпіонаті Хмельниччини з футболу
Наближається до завершення перше коло чемпіонату. Черговий тур подарував вболівальникам декілька несподіваних результатів.

В групі «А» був зіграний останній матч першої частини чемпіонату. У пропущеній гру другого туру хмельницький «Рятувальник» здобув другу поспіль перемогу і піднявся на третє місце в турнірній таблиці. Єдиний гол у зустрічі був забитий наприкінці першого тайму.

«Рятувальник» - «Перлина-Поділя-2» - 1:0

Найцікавіша турнірна ситуація склалася у групі «В», де більшість команд змагаються за вихід до наступної стадії змагань. Дещо відстали від усіх «Олімп» та «Заслав’я», які у звітному турі грали між собою. У поєдинку між аутсайдерами в Деражні переконливу перемогу здобули господарі.

Відео дня

Центральними у цій групі можна назвати відразу два матчі. «Ружична» на власному полі мінімально поступилася «Астрі», яка, після не досить вдалого старту, вийшла на перше місце в турнірній таблиці. У Соколівці місцеві футболісти перемогли міцну «Ниву». Для команди з Летичева ця поразка стала першою в чемпіонаті.

«Ружична» - «Астра» - 1:2

«Сокіл» - «Нива» - 2:1

«Олімп» - «Заслав’я» - 5:2

У групі «С» відбулося лише два матчі. Гра в Новій Ушиці була перенесена. Другої поразки поспіль зазнала амбітна «Евеліна», яка знову мінімально поступилася у Жищинцях. Впевнену перемогу здобули минулорічні фіналісти чемпіонату з Городка. На власному полі вони здолали новачка турніру з Нігина. «Товтри-Колос» так і не можуть перемогти в обласній першості.

«Епіцентр-Вікторія» - «Товтри-Колос» - 3:1

«Кіровець» - «Евеліна» - 1:0

«Агробізнес» - «Крила Рад» - перенесеноФото прес-служби ДСНС в Хмельницькій області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Чемпіонат області з футболу: «Горинь» продовжує перемагати

Чемпіонат області з футболу: у першій лізі без втрат лише «Горинь» та «Ружична»

Розпочався чемпіонат Хмельницької області з футболу серед команд першої ліги «Колос»

Завершився другий тур першої ліги Хмельниччини з футболу 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up