"Спортлідер+" з Хмельницького перемагає у серії післяматчевих пенальті

"Спортлідер+" з Хмельницького перемагає у серії післяматчевих пенальті
Для виявлення переможця в 1/4 фіналу хмельничани і "Титан-Зоря" з Покровського зіграють ще один матч.

"Спортлідер" з Хмельницького в другому матчі серії плей-офф приймав на власному майданчику "Титан-Зорю" з Покровського. В першому поєдинку хмельничани посутпилися. Аби продовжити боротьбу за чемпіонство їм необхідно було лише перемагати.Перший тайм не порадував глядачів великою кількістю гострих моментів. Гравці "Спортлідера+" більше контролювали м'яч, але небезпечні атаки вдавалися їм не часто. Натомість гості витиснули максимум із того, що їм вдалося створити. На 4-ій хвилині Валерій Грицовець точним ударом у дальній від голкіпера кут відкрив рахунок. У відповіть хмельничани відповідали дальніми пострілами. Вони не приносили успіху. В одній із атак наприкінці тайму Олексій Фетько, обігравши декількох суперників, вивів на ударну позицію Дмитра Калукова. Але той із трьох метрів влучив прямо у воротаря. Найкращий шанс зрівняти рахунок у хмельничан випав за хвилину до перерви. За шостий командний фол арбітри призначили 10-метровий удар у ворота "Титана-Зорі". Влучність підвела Калукова знову. Він пробив значно вище цілі.Уже на 8 секунді другого тайму забивати повинен був Сергій Рибак. Але він не зміг відправити "круглого" у ворота із двох метрів. Бракувало влучності і у наступних моментах хмельничан. Двічі ігровий снаряд потрапляв у кракас воріт. Лише на 31-ій хвилині забити вдалося Андрію Чуднову. Після прекрасної скидки від активного Калукова, він точно пробив із 10 метрів. Надалі "лідери" взяли гру повністю під свій контроль. Далася в знаки їх краща фізична готовність. Вже не впрерше хмельничани показують свою найкращу гру саме в заключній четверті гри. Гості стали все більше помилятися і не завжди встигали за стрімкими атаками суперника. У багатьох моментах виручав партнерів голкіер Володимир Удовиченко, який розпочинав сезон в хмельницькій команді. Сьогодні він успішно захищав ворота "Титана-Зорі". Але проти удару Дмитра Калукова із 6-метрового, який був призначений за гру рукою захисника у власному штрафному майданчику, він був безсилий.

Здавалося, що хмельнианам вдасться довести гру до логічної перемоги. Але, у найвідповідальніший момент, підвів партнерів голкіпер Максим Лисенко. За хвилину до закінчення основного часу він грубо помилився граючи на виході. Цим сповна скористався Павло Пічкуров, який головою переправив мяч в пусті ворота.

Виправив свою помилку Лисенко у серії післяматчевих пенальті. Йому вдалося парирувати один із трьох ударів із позначки і допомогти команді здобути таку важливу перемогу. Вирішальний 6-метровий реалізував лідер хмельничан Дмитро Калуков.Завтра, 19 квітня, відбудеться третій поєдинок. У головного тренера хмельничан Віктора Мглинця є небагато часу, аби обдумати, що потрібно змінити перед завтрашнім матчем. У сьогоднішній грі хмельничан спостерагалась певна знервованість.

Відео дня

- Коли грає друге і сьоме місця регулярного чемпіонату, то лідери біольше бояться програти. Цей психологічний тиск відображається на грі. Багато технічного браку теж завадило перемогти в основний час, - говорить Віктор Мглинець.

Можливо усе і це сталотими  з причин великої кількості втрат при розіграші стандартних положень. Спостерігаються проблеми і в атаці. "Лідери" в певних відрізках матчу ніби не знали, що їм робити, коли наштовхувалися на організований захист суперника.

- Ми свідомо грали "другим номеро". Прекрасно розмули, що відкритий футбол проти такого суперника, як "Спортлідер+" - перший крок до поразки, - говорить граючий тренер "Титан-Зорі" Едуард Кулик.

Є проблемо в хмельничан і з реалізацією . Найбільш атакуюча команда ліги змогла забити лише 3 голи за два поєдинки проти покровчан. Хоча у регулярному чемпіонаті, за таку ж кількість матчів, змогли зробити це 15 разів. Можливо тренерський штаб підбере потрібні слова та налаштує команду на вирішальний поєдинок і завтра вболівальники побачать ту команду, грою якої насолоджувалися протягом всього сезону.

 Матч розпочнеться о 12:00 в спорткомплексі УМВС, що на вулиці Зарічанській. 

"Спортлідер+" (Хмельницький) - "Титан-Зоря" (Покровське) 2:2 (по пенальті 2:1)

Голи: Чуднов(31), Калуков(37. з пенальті) - Грицовець(4), Пічкуров (39)

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up