Стадіон «Поділля» знову на ремонті. На реконструкцію виділили майже 4 мільйони гривень

Стадіон «Поділля» знову на ремонті. На реконструкцію виділили майже 4 мільйони гривень
Реконструкція, яка триває уже декілька років із великими перервами, знову поновилася. Схоже, що вирішення проблеми із головною спортивною спорудою все таки вийшло на фінішну пряму. Але коли «Поділля» знову повноцінно запрацює – невідомо.

Питання реконструкції спорткомплексу «Поділля» у Хмельницькому стоїть уже давно. І, схоже, справа нарешті зрушилася з місця. Ремонтні роботи, які розпочали ще в 2012 році, так і не завершили. Попри це стадіон продовжував приймати спортивні змагання різного рівня. Навіть керівництво професійної футбольної ліги України закривало очі на недоопрацювання і дозволяло грати тут хмельницькому «Динамо» матчах другої ліги.

Допомогти вирішити проблему взявся міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Під час робочого візиту до Хмельницького він відвідав «Поділля» і був неприємно вражений. Міністр пообіцяв посприяти виділенню необхідних коштів із фонду регіонального розвитку. Замість обіцяних ним двох місяців, фінанси надійшли лише через вісім.

- З фонду регіонального розвитку виділили 3,5 мільйони гривень. Ще 400 тисяч надійшло з міського бюджету, - розповів «ВСІМ» начальник управління молоді та спорту Хмельницької міськради Валерій Вешко. – Надіємось, що до кінця року нам вдасться хоча б постелити асфальт. Усі інші роботи продовжимо у 2016.

Відео дня

Реконструкція «Поділля» створить певні незручності для спортсменів. Протягом її проведення стадіон не зможе приймати змагання. Під питанням і матч чемпіонату Європи з регбі-15. 17 жовтня у Хмельницькому заплановано проведення зустрічі між збірними України та Польщі.

- Я попереджав регбістів про це. Та вони, схоже, мене не почули. Як воно буде - не знаю, - заявив Валерій Вешко.

Незважаючи на реконструкцію стадіону, регбісти нгалштовані рішуче. Вони впевненні, що матч збірних у Хмельницькому все ж відбудеться. Детальніше читайте тут.

Читайте також: У Хмельницькому на стадіоні «Поділля» тренуватимуться ще нескоро 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Инга Яковлева

    круте відео до дня захисника України - https://www.youtube.com/watch?v=cM4Qb_SPiRg

  • Анна

    ну и бред пишут, стадиона видите ли жалко, тьфу...раньше и футбол регулярно играли, и зимой каток заливали, и ничего со стадионом не случилось...а сейчас, вместо того, чтобы гордиться за город, что сборные будут играть, начинают морозиться ...позор!
  • Анонім

    Які люди?Чого добиватись?Що за нісенітнеця?Цей комплекс споруд, бігові доріжки, поле з трав'яним покровом  знаходяться на балансі міста як СК(спортивний комплекс) "Поділля" і не являється власністю ні однієї з спортивних федерацій.І реконструкція здійснюється, щоб в майбутньому проводити легкоатлетичні змагання.Тому кожний вид спорту, якому дозволяють правила і задовілняють умови має право на проведення тренувань чи змагань на ньому.

    В даному випадку, якщо стільки відкладали дану реконструкцію. можна думаю було і відкласти ще на тиждень.Адже не часто в нашому провінційному місті проводяться змагання міжнародного рівня за участі НАЦІОНАЛЬНИХ збірних і спостерігати таку поведінку від людини, яка відповідає за розвиток спорту в місті дуже не приємно і не професійно
  • Анонім

    Мені на регбі начхати я скажу прямо! Я футбольна людина була і буду! Нічого проти не маю нахиш регбістів, але в них мае бути свій стадіон де хай виступають а не футбол і регбі, ще хай хокей зроблять на стадіоні одному. Кажу прямо, хочу щоб був чисто футбольний стадіон і цього люди будуть добиватить.Регбі? Будь ласка кошти і тд... і збудуйте стадіон який тільки буде ваш. А директора стадіону Поділля знаю і що за людина, це гнида якій хто більше заплотить, той і буде там грати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up