Тренером «Поділля» може стати зірка українського футболу

Тренером «Поділля» може стати зірка українського футболу

Володар Кубку УЕФА-2005 веде переговори з керівництвом хмельницького клубу. Сьогодні «Поділля» провело черговий товариський матч.

Хмельницьке «Поділля» отримало атестат на участь в другій лізі. Зараз команда готується до дебюту в професійному футболі під орудою Віталія Балицького. На посту головного тренера його може замінити Богдан Шершун. 35-річний футболіст має тренерський диплом УЕФА категорії «А». «Поділля» для нього може стати першим клубом. Поки уродженець Хмельницького виступає в якості гравця за старокостянтинівський «Случ». Аматорський клуб грає в чемпіонаті області. Тренерського досвіду в Богдана Шершуна ще немає.

"Можу очолити хмельницьке "Поділля". Вони якраз отримали атестат на участь в наступному сезоні Другої ліги. Я зараз спілкуюся із президентом клубу. Хочу зрозуміти, які цілі стоятимуть перед командою, і як формуватиметься кадрова політика", - цитує «Футбол 24» слова Богдана Шершуна.

Історія новоствореного «Поділля» розпочалась в аматорському чемпіонаті України. Там команда посіла останнє місце в групі. До старту в другій лізі хмельничани готуються через чемпіонат області і товариські матчі з професійними клубами. Останні провели у Вінниці сьогодні, 30 червня. Команди грали два матчі з таймами по 20 хвилин.

Відео дня
  •  «Нива-В» (Вінниця) – «Поділля» - 6:0

У першій грі господарі випустили на поле основний склад. За хмельничан грали переважно ті, хто знаходиться на перегляді.

  • «Нива-В» (Вінниця) - «Поділля» - 0:0

Хмельничани грали тими гравцями, які були основними в аматорському чемпіонаті. За «Ниву-В» грали у переважній більшості футболісти резерву.

Раніше хмельничани уже зіграли три товариські гри:

  • «Поділля» - «Тернопіль» - 0:1
  • «Поділля» - «Буковина» (Чернівці) – 0:0
  • «Поділля» - «Буковина» (Чернівці) – 1:5

У чемпіонаті Хмельницької області в "Поділля" на суботу, 2 липня, запланований домашній матч  проти "Епіцентр-Вікторії" з Городка. Слідкуйте за новинами команди та життям міста разом із "ВСІМ".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    оставте нам Бала. Дайте йому шанс. Він весь віддає себе клубу. Результат і гра прийде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up