У фіналі обласної першості з футболу зустрінуться Городок та Масівці

У фіналі обласної першості з футболу зустрінуться Городок та Масівці
Минулорічний фіналіст та новачок турніру посперечаються за звання кращого.

У півфінальних зустрічах чемпіонату Хмельниччини з футболу, що проходить під егідою ФСТ «Колос», обидві команди забивали вирішальні голи наприкінці зустрічі.

«Епіцентр-Вікторія» - «Полонь» - 2:1

Для «Епіцентр-Вікторії» перемога взагалі стала вольовою. Спочатку більш молода команда з Городка пропустила від Полонного. Ближче до перерви їм вдалося рівняти рахунок після вдалого розіграшу штрафного. Переможний гол був забитий за декілька хвилин до фінального свистка, коли багато чисельні вболівальники уже чекали на серію післяматчевих пенальті.

Відео дня

«Астра» - «Нива» - 3:1

У другому матчі всі голи буди забиті після перерви. Команда з Масівців, яка цьогорічного сезону вперше приймала участь а чемпіонаті області з футболу, перший гол забила наприкінці першого тайму. Подвоїли масівчани перевагу піля вдалої реалізації 11-метрового. Летичівці зуміли скоротити відставання. Та «Астра» вдало скористалася грою в більшості після вилучення у складі «Ниви» та ще раз забила.

Наступної неділі, 18 жовтня, у фіналі зустрінуться «Астра» та «Епіцентр-Вікторія». У матчі за «бронзу» зіграють «Полонь» та «Нива». Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

Читайте також: Хмельницька Прем’єр-ліга: «Збруч» перемагає «Случ», «Поділля» знову втрачає очки

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up