У Хмельницькому пройде Всеукраїнський турнір з вільної боротьби

У Хмельницькому пройде Всеукраїнський турнір з вільної боротьби
Традиційний турнір серед юніорів та жінок присвячений пам’яті Олега Оніщука, збере більше як 150 спортсменів зі всієї України. Він по праву вважається найкращим змаганням для борців до 20 років.

На Всеукраїнський турнір пам’яті учасника Афганських подій Героя Радянського союзу старшого лейтенанта Олега Онищука щороку приїжджають юні спортсмени із усіх куточків України і представники сусідніх країн.

- Минулого року приймали участь борці з Польщі та Молдови. Зараз вони бояться їхати до нас через непросту ситуацію в Україні. – розповідає представник оргкомітету змагань Юрій Дячок. – Наш турнір чи не найкращий серед спортсменів до 20 років і є хорошим етапом для підготовки до чемпіонату України.

Змагання розпочнуться о 10:00 27 лютого в спортзалі Хмельницькому ОЦФВУМ, що на Пилипчука 41 Змагатимуться юніори 1997-1995 років народження та жінки. Усіх спортсменів буде поділено на вагові категорії. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up