У Хмельницькому відзначили кращих спортсменів міста

У Хмельницькому відзначили кращих спортсменів міста
Десятьом хмельничанам, які досягли успіхів у всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях, призначено стипендії міського голови. Більшість із них відзначилися вдалими виступами в молодіжних та юніорських змаганнях.

На черговому засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради 26 березня 2015 року було вирішено відзначити успіхи хмельницьких спортсменів у 2014 році. Так десятка кращих протягом березня-грудня 2015 року отримуватиме стипендії міського голови. Вона становить 50% від мінімальної заробітної плати – 1218 гривень. Лише у грудні сума збільшиться на 80 гривень (з 609 до 689), оскільки тоді мінімальна заробітна плата становитиме 1378 гривень.

Стипендію отримуватимуть представники різних видів спорту. Найбільше представників бойових мистецтв та веслувальників. Найменше з ігрових видів.

  1. Павло Алтухов – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, срібний призер чемпіонату Європи серед юніорів, чемпіон України серед молоді та юніорів.
  2. Марина Бех – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, чемпіонка України серед юніорів, учасниця чемпіонату світу серед юніорів.
  3. Євген Бузінський – майстер спорту України з традиційного карате, чемпіон світу (кате, кумі те).
  4. В’ячеслав Гаврилюк – майстер спорту України з боксу, чемпіон України серед юніорів, срібний призер чемпіонату Європи серед юніорів.
  5. Олександр Девлиш – майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП, чемпіон Європи.
  6. Павло Олійник – майстер спорту України з вільної боротьби, бронзовий призер Кубку світу, срібний призер чемпіонату України
  7. Антон Савицький – майстер спорту України з дзюдо, срібний призер чемпіонату України, переможець Кубків Європи, учасник чемпіонату Європи.
  8. Сергій Трифонов – майстер спорту України з регбі, бронзовий призер молодіжного чемпіонату Європи, чемпіон України з регбі-7 серед молоді, бронзовий призер чемпіонату та Кубку України з регбі-7 та регбі-15.
  9. Ірина Щукла – майстер спорту України з фехтування, бронзова призерка чемпіонату Європи з фехтування на шаблях серед молоді, чемпіонка України з фехтування на шаблях серед юніорок.
  10. Дмитро Янчук – майстер України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, чемпіон Європи серед молоді, бронзовий призер чемпіонату Європи серед дорослих, чемпіон України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up