У Хмельницькому розіграють кубок області з футболу

У Хмельницькому розіграють кубок області з футболу

Фінальний матч відбудеться сьогодні, 25 серпня, на стадіоні "Поділля". У вирішальному матчі зустрінуться два "Случа": старокостянтинівський і красилівський.

Кубок Хмельниччини з футболу завершиться в обласному центрі. На головній спортивній арені міста зійдуться одні з лідерів поточної Прем'єр-ліги. Старокостянтинівський і красилівський "Случі" вийдуть на футбольне поле о 18:00. Обидві команди по-спортивному зголодніли за трофеями. Тому матч має стати окрасою турніру. Для команди зі Старокостянтинова це нагода реабілітуватися перед вболівальниками за програний фінал минулого року. Суперник намагатиметься взяти реванш за поразку від сьогоднішнього суперника в чемпіонаті (1:3). Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Кубок Хмельницької області з футболу 2016. Фінал

Стадіон "Поділля", Хмельницький 

Відео дня

25 серпня 2016 року. Початок - 18:00

"Случ" (Старокостянтинів) - "Случ" (Красилів)

Арбітр: Віталій Маляр

Асистенти арбітра: Андрій Папірович і Сергій Подворний

Спостерігач арбітражу: Ігор Хіблін (усі з Хмельницького)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олександр Петрук

    з Красилова їде кілька автобусів. Підтримка в наших буде солідна. Кубок буде наш!!!

    Терещук Андрей reply Олександр Петрук

    Допомогли Вам Ваші автобуси? Відповідь на Ваш коментар став результат сьогоднішнього матчу. Красилів на колінах. Старкон-чемпіон. Більш , ніж впевнена перемога Старокостянтинова з рахунком 4:0. Рано ще Вам мріяти про перемоги.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up