Доля переможця Кубку Хмельниччини з футболу вирішувалась у серії пенальті

Доля переможця Кубку Хмельниччини з футболу вирішувалась у серії пенальті
У Хмельницькому відбувся фінальний матч Кубку області. В основний час команди відзначилися по разу. Переможця виявляли у "лотереї".

У першому таймі команди показали не досить видовищну гру. На це вплинули як спекотна погода, так і відповідальність за підсумковий результат. Ні одна з команд не хотіла ризикувати і більше уваги приділялося захисту власних воріт, а не атаці. Більше м’ячем володіли номінальні господарі. Футболісти «Збруча» частіше пробивали по воротах. Хоч більшість їх ударів були не точними. А ті м’ячі, які летіли у ворота, з легкістю парирував воротар «Случа».

Активніше футболісти заграли після перерви. Вже перша атака команди з Волочиська могла завершуватися голом. Та нападника «Збруча» підвела влучність. Відповідь «Случа» була не менш гострою. Та знову м’яч пролетів поруч із стійкою воріт. Як і в першому таймі, на поле часто змушений вибігати лікар. У боротьбі, якої було достатньо у матчі, гравці часто зазнавали ушкоджень.

Емоції на полі розпалювалися з кожною хвилиною. Разом з тим здавалося, що забити командам так і не вдасться. На табло, якби воно працювало, світилися б закономірні нулі. Усе змінив несподіваний гол. У контратаці Скакуну вдалося вирватися з під опіки захисника і прострілити вздовж воріт. Передача не несла якоїсь особливої небезпеки. Та свої корективи вніс невдалий рикошет від найбільш зіркового футболіста сьогоднішнього матчу. Богдан Шершун, намагаючись перервати простріл, зрізав ігровий снаряд у власні ворота. Незрозумілими здалися і дії голкіпера. Вболівальники не зрозуміли чому він вийшов із воріт. Через це він і не зміг врятувати від пропущеного голу.

Відео дня

Після цього футболісти «Случа» стали діяти активніше, чим часто змушували суперника помилятися і заробляти необов’язкові фоли. В одній з атак капітан «Збруча» з порушеням правил зупинив атаку старокостянтинівців. Тренер волочиської команди Ігор Шишкін ніби відчував, що цей штрафний може стати результативним. Та докричатися до Лукянова йому не вдалося. Навісну передачу у виконані Антонова вдало замкнув головою Ребекевша. Слід відмітити не зовсім вдалу гру захисту «Збруча». Автор голу далеко не найвищий серед суперників, та все ж зумів вдало пробити.Бригада арбітрів у складі Віктора Папіровича, Андрія Беринди та Марини Матковської провела гру на належному рівні.

Після голу гра стала ще сумбурнішою. Атаки команд ставали все менш конструктивнішими. Створити реальної нагоди відзначитися їм так і не вдалося. Доля володаря трофею мала вирішитися у серії післяматчевих пенальті. Її початок змусив більшість вболівальників сміло заговорити про нового переможця обласного кубку. Волочиська команда двічі поспіль не забила. Та сповна скористатися промахами суперника «Случ» не зумів. Відміно зіграв налаштований лише на перемогу Чиж, парирувавши удари з позначки. Одного разу був неточним футболіст номінальних гостей. Вирішальний удар не вдався досвідченому Глушку. Той же Чиж вгадав напрям удару і ногами відбив м’яча.

Після цього футболісти і тренерський штаб «Збруча» немов діти раділи своїй перемозі. Вдруге поспіль кубок їде до Волочиська. Уже в середу на них чекає ще одне серйозне випробовування. У рамках 1/16 аматорського кубку України зіграють матч-відповідь проти «Маяка» із Сарн Рівненської області.Після закінчення гри футболісти обох команд подякували один одному за гру. Усе суперництво залишилося на футбольному полі.Перед пробитям післяматчевих пенальті футболісти футболісти "Збруча" говорили, що їх суперники не так сильно налаштовані на перемогу, як вони. Мовляв, ця перемога нам більше потрібна. Можливо, вони були праві...

Уже завтра ви зможете переглянути більш детальний фото- та відеозвіти. Слідкуйте за оновленнями разом із "ВСІМ".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up