Юна хмельничанка стала кращою на чемпіонаті з шахів

Юна хмельничанка стала кращою на чемпіонаті з шахів

Два "золота" і "срібло". Такі подарунки Євгенія Дзятко заробила собі чемпіонаті України. На змаганнях дівчинка відсвяткувала своє день народження.

З 17 по 29 травня у місті Буча Київськї області тривав чемпіонат з класчних, швидких шахів та бліці. У змаганнях брали участь дівчатка до 12 років. Позмагатись за звання кращої поїхала і хмельничанка. Євгенії Дзятко вдалося перемогти в класичних та швидких шахах. Трішки не вистачило до перемоги в бліці, де вона здобула "срібло".

- Я перемагала і минулого року. Вдалося відстояти титул чемпіонки, - розповідає "ВСІМ" Євгенія Дзятко. - Тепер готуватимусь до чемпіонату світу або Європи. Не знаю чи поїду на міжнародні змагання, але дуже хочу.

Завдяки здобуттю титулу чемпіонки Євгенія Дзятко отримала право представляти Україну на чемпіонату світу або Європи. Проблемою може стати фінансова сторона. Поки коштів на поїздку в міському чи обласному управлінні спорту не виділили. Батьки спортсменки надіються. що віднайдеться той, хто допоможе Євгенії захистити честь Хмельницького на міжнародних змаганнях.

Відео дня

Євгенія Дзятко є вихованкою відділення шахів Хмельницької ДЮСШ №2. Її тренує Марина Зінгайло. Євгенія каже, що перемогти вдалося в першу чергу завдяки класній роботі наставниці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up