Забіг у Хмельницькому зібрав понад тисячу учасників, найшвидші - прикордонники

Забіг у Хмельницькому зібрав понад тисячу учасників, найшвидші - прикордонники
Хмельничани долучилися до благодійного пробігу. У заході взяли участь і школярі, і ветерани спорту.

- Ми ветерани спорту, - розповідають 66-річний Володимир та 63-річний Олександр Ковтонюки (на фото з ветераном спорту Віктором Барбалюком - по центру). - Всі факелоносці на Олімпіадах. Сьогодні прийшли, аби підтримати молодь, і самим пробігти. 

Перед забігом - ранкова руханка. Її провела олімпійська чемпіонка, борчиня Ірина Мерлені, яка наразі очолює управління молоді та спорту Хмельницької ОДА

Відео дня

Поки іменита мама проводить зарядку, за нею уважно спостерігають сини - Адам та Артур

До участі у пробігу долучилися хмельницькі велоактивісти - Олександр Калінер (ліворуч) та Сергій Толстіхін (праворуч). У центрі - велосипедист-мандрівник Раміль Зіядов з Азербайджану

Перед бігунами їхала машина ДАІ, також інспектори замикали пробіг.

Учасники акції пробігли близько трьох кілометрів - Прибузькою до Свободи, по Зарічанській і повернулися до "Оазису". Там найшвидших відзначили кубками та медалями.

Трійка найшвидших бігунів. У центрі - першокурсник Національної академії Прикордонної служби імені Б.Хмельницького Олександр Бритонський. Він пробіг дистанцію за 10 хвилин і 21 секунду.

- Я раніше займався легкою атлетикою, - розповів "ВСІМ" чемпіон. - Звичайно. я розраховував, що переможу - інакше і бути не могло. Є наказ - потрібно виконувати (сміється - прим.авт.)

Серед дівчат найшвидшою стала також курсантка Академії - 17-річна Маргарита Голуб. Її результат - 13 хвилин і 7 секунд.

- Я не знала, чи переможу - просто взяла і побігла. До того чотири роки займалася легкою атлетикою, - зізнається дівчина.

Також кращих визначили серед наймолодших та найстарших учасників.

Серед ветеранів перше місце посів легкоатлет Юрій Адамков

Найстарший учасник змагань - 76-річний Володимир Бохонський з Ярмолинець, срібний призер Чемпіонату світу-2014 зі спортивної ходьби на 10 кілометрів у складі збірної України

На акції збирали гроші на лікування пораненого спецпризнаценця. Нагадаємо, 26-річний капітан 8 окремого полку спеціального призначення Олександр Петраківський після важкого поранення на Луганщині перебуває у комі. Чоловік знаходиться у Львівському шпиталі. Для подальшого одужання Олександру потрібна операція в Ізраїлі. Ціна питання – щонайменше 150 тисяч євро.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Толстихин Сергей

    Було просто супер!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up