У Хмельницькому 84-й театральний сезон завершився прем’єрою комедії

У Хмельницькому 84-й театральний сезон завершився прем’єрою комедії
Артисти обласного академічного музично-драматичного театру імені Старицького 27 травня порадували глядачів комедією «Сто тисяч».

Постановку вистави довірили молодому режисеру Даніїлу Саричеву. Всім відому комедію Карпенка-Карого актори зіграли по-новому. І мова навіть не про те, що якось  змінився сюжет. Вистава стала більш комедійною та реалістичною, ближчою до сучасності. Адже як і у давні часи, і зараз є люди, які так і норовлять збагатитися за будь-яку ціну. У виставі майже кожен міг розгледіти себе. Одні боролися за кохання, інші збагачувалися за рахунок інших, а були й такі, що все життя проводили у мріях...

Добре у виставі був підібраний склад акторів, серед яких: Лариса Власенко, Ігор Сторожук,  Степан Бортнічук, Олександр Топоринський, Тамара Герасименко, Анатолій Остапенко, Василь Шпунт… Їхню неперевершену гру підкреслили костюми, які створювалися під керівництвом художниці з Києва Віти Шаповаленко.

Глядачі за комедію віддячили акторам та режисеру бурхливими оплесками та квітами. Завершення 84-го театрального сезону відбулося вдало.

Відео дня

-Складається не проста така ситуація, нам вже телефонують з різних міст країни, - розповів художній керівник театру імені Старицького Анатолій Пундик.  – Дізналися, що у Хмельницькому є такий художній керівник, який бере молодих режисерів, ризикує, і вони ставлять вистави.  Ви знаєте, є ситуації, коли театр не хоче ризикувати своїм іміджом, своїми грішми. А ми будемо ризикувати. Я хочу дати молоді можливість себе реалізувати, бо хто ще дасть їм надії якщо не ми.

З глядачами театр попрощався до вересня. Але робота у ньому кипітиме, адже у новому сезоні на хмельничан очікує багато сюрпризів.

-Ми відкриємо разом новий сезон справжнім великим балетом «Есмеральда», -каже Анатолій Пундик. - Є моменти надзвичайно творчо цікаві в цій новій постановці. Також вперше ви побачите українською мовою всесвітньо відому п’єсу «Великодушний рогоносець»  та комедію «Обережно жінки».  Наступного року - 85 років театру, це знакова подія в театральному та культурному житті нашого міста. Ми прикладемо максимум зусиль, щоб ви не забували театр і ми разом й надалі створювали культурну територію та традиції у Хмельницькому.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up