«ВСІМ» даруємо добро – допомагаємо разом

«ВСІМ» даруємо добро – допомагаємо разом
Щодня до редакції газети «ВСІМ» звертаються люди. Хтось бажає поділитися щастям, в когось є ідея досягнути справедливості, а хтось хоче, здавалося б, найпростішого, - жити, жити повноцінним життям.

 В нашому місті є безліч проблем, котрі зачіпають кожного. Ми розповідаємо про них для того, аби сказати — безвихідних ситуацій не буває. Об'єднавшись, проблеми можна вирішити. Простий приклад — що можна купити за 1 гривню? Талончик у тролейбусі, олівці, зошит, серветки... По суті, дріб’язок. Але насправді для когось 1 гривня може стати рятівною.

Аудиторія нашої газети — близько сорока тисяч людей. Якщо кожен з читачів пожертвує бодай гривню, назбирається серйозна сума. Сума, достатня для вирішення конкретної проблеми.

Зважаючи на це, «ВСІМ» започатковує соціальну кампанію. Ми докладемо максимальних зусиль, щоб ця кампанія тривала не рік і не два, адже одна з наших місій – нести добро іншим. І ми будемо вдячні, якщо ви долучитесь до нашої ініціативи. Дякуємо за будь-яку підтримку – матеріальну, моральну, волонтерську. Разом ми можемо змінити світ на краще.

Відео дня
>Допомога потрібна:

Трирічній Насті Роля – в дитини рак

Спелеологічному клубу, які до Дня дітей хочуть провести для сиріт екскурсію в печеру "Атлантида"

18-річній Вікторії Климиній - онкологічне захворювання

38-річній Ларисі Похитун, хмельницькій майстрині, на операцію

24-річному Олександру Продану, який вже 5 років не встає з інвалідного візка - на лікування та здобуття освіти

40-річній Альоні Дорофєєвій, яка важить майже 200 кілограмів, потрібна операція, яка коштує 30 тисяч гривень

Для бажаючих здійснити свій благодійний внесок:
п/р 26002060825749 в ХФ КБ “ПриватБанк”
МФО 315405 Ідент. №3190501287 призначення платежу: благодійний внесок.

Також гроші можна переказати на картковий рахунок 4246 0051 1051 4010 через будь-який банкомат "ПриватБанк".


Або ж занести до редакції газети «ВСІМ» за адресою: проспект Миру, 69, ТЦ “Ріко”.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Shoot, so that's that one supopses.
  • Anonymous

    Good point. I hadn't thuoght about it quite that way. :)
  • Anonymous

    газета ВСІМ, а ви набираєте волонтерів? можливо потрібна допомога, бо грошей в мене не так багато, а от допогти бажання є.
  • Anonymous

    Може гроші дадуть регіонали?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up