Куди падають небесні ліхтарики, або Хмельницький після рекорду (ФОТО, ВІДЕО)

Куди падають небесні ліхтарики, або Хмельницький після рекорду (ФОТО, ВІДЕО)
Масовий запуск небесних ліхтариків на хмельницькому міському пляжі ввечері виглядав казково. Але на що схожі вулиці після свята?

Ось так пляж виглядав о 8:45. 

Відео дня

Під час зйомки до журналіста "ВСІМ" підійшов чоловік, який назвався завхозом і попросив не знімати брудний пляж.

- Організатори пообіцяли, що в 9 прийдуть і приберуть, навіщо ви зараз знімаєте, - поцікавився молодик, який не назвався. - Навіщо тільки бруд показувати - сфотографуєте пляж, коли він буде чистим. До 11 все приберуть.

Частина сміття була спакована у ящики

Пакетики від ліхтариків хмельничани залишали просто неба, разом з іншими "атрибутами свята"

Ці ліхтарики зачепилися за дроти по Рибалка

Цей ліхтарик завершив свій шлях у Південному Бугу поблизу "Таврії"

Ліхтарики у деревах поблизу Палацу творчості

Це рука працівниці комунального підприємства "БРЕД". Долоня фіолетова від фарби з ліхтариків. Жінка прибирає вулицю Свободи. На відміну від організаторів, комунальниця працює ще з досвіта - з шостої ранку.

- Це не свято, це сміття, - говорить працівниця. - Нам сказали прибрати біля дороги, а що там далі робиться, у кущах - і глянути страшно.

Комунальники збирають ліхтарики та складають їх у купи біля дороги

Південний Буг біля Прибузької. Рештками ліхтариків всіяний і берег, і річка

Тротуар Прибузької.

Ліхтарики у воді. Дістати їх звідти буде складно

Позастрягали на деревах

Фоторепортаж та відео з запуску ліхтариків можна переглянути тут

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Майданюк Олег

    Cміття приберуть комунальники,а рекорд залишеться назавжди.
  • PAL

    Насладились зрелищем наши Хмельничане, огоньки летали в небесном океане. Огоньки то разные, падают на землю. Только вот напомнили залпы, мне, ракетные. Ради МИРА, в мире, запускают ГОЛУБЯ, змея вот воздушного или что подобное.
  • ггг

    В мене двоякі відчуття... З одного боку було дуже гарно, неймовірно гарно... Але сміття нажаль є. На водопровідній сьогодні все прибрано, чисто, хоча було багато ліхтариків, та ми й самі зібрали поблизу свого будинку.. На прибузькій зараз - не знаю... Але, скажу чесно, колись жила і часто гуляла на прибузькій - вулиця одна з найгарніших - зелена, затишна, але й одна з найбрудніших... Здається, на тій стороні, що навпроти стоматполіклініки ніколи ніхто не прибирає... Там все всіяно презервативами, шприцями, окурками, пакетами і т.д.
  • Правдолюб

    Організатори вирішили, що ліхтарики залетять на іншу планету і їх будуть прибирати інопланетяни.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up