Тест на уважність або Як хмельничани реагують на тих, хто смітить у них перед носом (ВІДЕО)

Тест на уважність або Як хмельничани реагують на тих, хто смітить у них перед носом (ВІДЕО)
Журналісти «ВСІМ» перевірили хмельничан на байдужість. Реакція на нечупар, які нахабно смітили у центрі Хмельницького, була неоднозначною.

Озброївшись папірцями, обгортками від цукерок та навіть пакетом зі сміттям, ми вирушили на пошуки свідомих городян. Смітити розпочали у центрі міста, в місцях найбільшого скупчення людей. Прогулюючись вулицями із сміттєвим пакетом, вирішили залишати його поблизу лавочок, де відпочивали хмельничани. Вже з перших хвилин експерименту реакції мешканців нас, м’яко кажучи, здивували. Практично усім хмельничанам було байдуже, де ми залишали пакет із сміттям. Майже аналогічною ситуація була із папірцями, які ми демонстративно викидали на очах у великої кількості людей. Хтось озирався, однак, зробити зауваження так і не наважувався. Дехто просто проходив повз, абсолютно не звертаючи уваги на те, що відбувається. Щоправда, серед людей, яких ми зустрічали, таки знайшлись ті, які не лише відреагували на наші провокації, але й зробили слушне зауваження. 

Усе сміття, яке призначалось для експерименту, журналісти прибрали.

Відео дня

Нагадаємо, сайт vsim.ua розпочав проект «Чистий Хмельницький».  


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Думаю, що потрібно було краще не реакцію вивчати, а показати гарний приклад і зробити зауваження, забезпечити знаходження поруч міліції, щоб при виявленні порушника міліція оперативно прибула на місце і оштрафувала бидло, яке смітить.
  • Adam Young

    Бидло воно і в місті  -  БИДЛО!!!!
  • PAL

    Дешевый трюк.
  • Анонім

    под Рамштайн надо было мусорить))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up