"Швидкі", на яких хмельничани рятують життя бійцям АТО, розвалюються: потрібні запчастини

"Швидкі", на яких хмельничани рятують життя бійцям АТО, розвалюються: потрібні запчастини
Для автомобілей, якими оснащена хмельницька автосанітарна рота, потрібні запчастини. Список необхідного опублікувала у Facebook активістка зі Славути Людмила Васильєва.

- Це дуже важливо! Якщо сьогодні не допомогти запчастинами, завтра машина не виїде на передову і не зможе вчасно забрати пораненого! Зрозумійте, ми навіть не допомагаємо придбати запчастини, ми допомагаємо врятувати чиєсь життя! Дуже прошу підтримки! Сегодня прислал Саша с авто-санитарной роты свеженькие фото( У ребят с запчастями очень-очень сложно. Финансирования никакого, все чинят и покупают за свои деньги!, - написала вона.


Запчастини, потрібні для УАЗ ("таблетка"):
1. вакуумний підсилювач гальмівний 4 шт
2. тормозний гальмівний циліндр 4 шт
3. прокладки кришки клапанів 4 шт
4. полуось задня ліва-права 4 шт
5. сальник полуосі передньої 4 шт
6. сальник поворотного кулака 4 шт
7. наконечник рульових тяг ліві та праві по 4 шт.
8. свічки з короткими юбками 8 шт
9. аккумулятор 65 амп. - 1 шт
10. аккумулятор 190 амп. - 1 шт.
11. зимові шини 235/75 R 15 C - на 10 авто (40 шт)
Телефон для зв`язку 068-354-41-33.

Відео дня

Нагадаємо, 45 «швидких», зібраних зі всієї Хмельниччини, були відремонтовані завдяки волонтерам та військовослужбовцям та евакуюють поранених з поля бою. Іржаві корпуси, прогнилі сидіння та брак запчастин – такими військові отримали автомобілі з народного господарства у кінці липня. Наприкінці серпня усі 45 «таблеток», як називають у роті швидкі, на ходу. На відновлення одного автомобіля приблизно йшло від 8 до 20 тисяч гривень – усе за кошт волонтерів.

Коментарі (1)
  • Fora

    СуперШвидкі Пруса ремонтувати невигідно, дешевше буде здати у металобрухт і закупити нові
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up