Секс за гроші у Хмельницькому - вимушений крок чи стиль життя?

Секс за гроші у Хмельницькому - вимушений крок чи стиль життя?

Своє життя проститутки не афішують. Одні "працюють" на квартирах і в номерах, інші виходять на об’їзну, коли у місто приходить ніч. Найдосвідченішій хмельницькій повії 58 років. Але ремесло вона не покидає. Є серед них і студентки, і жінки з фізичними вадами, і алкоголічки... На будь-який смак та гаманець.

За рівнем проституції Хмельниччину не можна порівнювати з Одещиною, Донеччиною чи сусідньою Вінниччиною. У цих областях секс-бізнесом займається набагато більше жінок. Але і у нашій області вони є.  Рідні можуть й не знати, як заробляє їхня дочка, мама чи дружина. Зрозуміло, що в дитинстві жодна жінка, яка сьогодні стоїть на трасі, не мріяла про таке життя. Хтось обрав цей шлях через скрутне матеріальне становище, а когось на це підштовхнула «добра» подруга. У кожного своя історія, але наслідок однаковий для всіх – несприйняття суспільством.

Чому жінки йдуть в такий бізнес, як їм живеться та чим їм допомагають, «ВСІМ» розповіли  соціальні працівники асоціації сприяння вирішенню проблем наркоманії та СНІДу «Вікторія» - організації, яка займається профілактичною роботою з жінками секс-бізнесу. Ці люди чи неєдині, яких не бояться робітники комерційного сексу, розповідаючи їм про свої проблеми.

- Коли вона отримує за секс перші гроші, то розуміє, що таким чином може «покрити» свої борги, прогодувати дітей чи забезпечувати наркомана-чоловіка, - розповідає соціальний працівник асоціації «Вікторія» Ольга Демидова. – Адже багато жінок секс-бізнесу мають дітей, деякі одружені, а дехто займається цим, маючи при цьому нормальну роботу. Ви можете навіть не впізнати повію в громадському транспорті чи у черзі до лікаря. Вони нічим не відрізняються від інших. 

Відео дня

До вулиці звикають

Насправді жінки, які продають інтимні послуги, діляться на декілька категорій. За словами Ольги Демидової, їх є чотири: так звані елітні проститутки, які шукають «папіків»  у нічних клубах та на вечірках, жінки, які працюють «на виїзд», вуличні повії та ті, які задовольняють клієнтів за пляшку горілки.

На трасі та «за викликом», ясна річ, працюють заради грошей. Вони обслуговують клієнтів в автомобілях, саунах та на квартирах. І справа не в тому, що ці жінки не можуть знайти іншого заробітку. Деякі з них паралельно працюють у інших, легальних сферах, навчаються у вишах та мають сім’ї. Але знаходять вони у цій професії щось особливе, що повертає їх на вулицю знову і знову.    

- Вони втягуються у цю роботу. Буває, виходять заміж, народжують дітей, а потім повертаються назад. Кажуть, що дома марніють, а «на вулиці» вирує життя, - розповідає соціальний працівник.

На різний смак

У Хмельницькому серед жінок секс-бізнесу дуже мало залежних від наркотиків, куди більше тих, які зловживають алкоголем. Є жінки, з якими розраховуються не грішми, а пляшкою. Це та найнижча категорія повій. Але серед їх клієнтів є і багаті, і впливові люди, кажуть у «Вікторії».  Таких секс-робітниць знаходять на вокзалі.  Втім, така «екзотика» ще не межа чоловічих фантазій.  

- Смаки у клієнтів досить цікаві.  Є дівчата з фізичними вадами. І їх мужчини обожнюють, - каже керівник асоціації «Вікторія» Лариса Висоцька. – Є також мами, які працюють разом із доньками. Найстаршій робітниці секс-бізнесу 58 років. Але «зі сцени» вона ще не йде. Є жінки, які досить достойно виглядають зовні, а вночі таким от шляхом заробляють.

Не вважають себе «нічними метеликами» ті, які свідомо шукає заможних чоловіків, і часто не на одну ніч. З цією категорією соціальним працівникам найважче контактувати через те, що дівчата хочуть, аби їх сприймали такими, які вони є. Тобто без зайвих питань та розголосу.

- Як правило, елітні проститутки вважають таку роботу тимчасовою. Вони намагаються швидко вирішити свої фінансові проблеми. А потім можуть вийти заміж, залишивши позаду своє минуле, - розповідає соціальний працівник. -  Це закрита група. Вони не визнають того, чим займаються, і саме тому частіше від інших можуть заразитися від партнерів. Адже ні він, ні вона не вважають одне одного потенційним носієм інфекцій.

Аби більше знали

Жінок комерційного сексу традиційно відносять до групи ризику через роботу, яка передбачає тісний контакт з різними чоловіками.  Послугами повій користуються не представники кримінального світу, як вважає більшість, а сімейні чоловіки, які «підхоплену» на трасі болячку приносять додому.  Але саме вони наполягають на сексі без захисту. 

- Є клієнти, які не бояться інфікуватися, але дівчата на вулиці сьогодні вже обізнані, тому  самі розповідають чоловікам про наслідки незахищеного контакту, - розповідає Ольга Демидова.

Для профілактики працівники асоціації «Вікторія»  працюють з такими дівчатами, інформуючи їх про безпечний секс та самозахист. Прямо «на точках» соціальні працівники роздають жінкам секс-бізнесу презервативи та лубриканти, слідкують за тим, аби в їх присутності жінки провели  експрес-тести на ВІЛ, гепатит В та сифіліс. Крім того, для дівчат проводять спеціальні тренінги. Їм пояснюють, що можна підхопити не тільки венеричні захворювання, які передаються статевим шляхом. Роз’яснювальна робота дає свої результати, каже Лариса Висоцька. За її словами, проститутки мають вдосталь інформації про секс без захисту та можливі його наслідки.  Якщо захворювання виявили, то для подальшого встановлення діагнозу та лікування «жриці кохання» мають звернутися до лікаря.

ЩО ПРО НИХ ЗНАЄМО?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ivan Malkovich

    У Хмельницькому немає нормальних повій. Все молоді та гарні в Гейропу, Китай та США поїхали. Одні бабусі лишились працювати
  • Ivan Malkovich

    Необходим легалайз для путан!
  • Анонім

    а де вони?
  • Анонім

    да у нас многие мужчины думают штанами! увы! правда это не мужчины, а самцы

    Anonymous reply Анонім

    А може дружини винні у тому, що їх чоловіки шукають жінок за гроші, бо там вони отримають те, чого дружина дати не може?

    Анонім reply Анонім

    это у нас тогда все самцы. все думают ширинкой
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up