На чому їздять та скільки заробляють хмельницькі прокурори

На чому їздять та скільки заробляють хмельницькі прокурори
На офіційному сайті прокуратури Хмельницької області оприлюднили відомості про доходи прокурорів за 2014 рік. З декларацій видно реальні статки правоохоронців області.

Декларації онлайн може побачити кожен, хто цього забажає, адже вони опубліковані на офіційному сайті прокуратури Хмельницької області та на сайті Генпрокуратури.  

Трьох замів облпрокурора призначено на посади півроку тому - 25 грудня 2014 року. Ще один заступник – Олександр Мартинюк, який протягом майже 4 років очолював прокуратуру міста Хмельницького, призначений в обласну прокуратуру чотирма місяцями пізніше - 23 квітня 2015 року. Отож, їхні декларації за минулий рік містять інформацію про зарплату та доходи, отримані на попередніх посадах.

Також з початку нового року на Хмельниччині змінилося сім прокурорів в районах.

Відео дня

А нещодавно, 21 травня, прокурором міста Хмельницького став старший радник юстиції Олександр Базан, який до цього керував прокуратурою Красилівського району. Публікуємо його статки, задекларовані ще на попередній посаді.

Інформації про доходи трьох працівників прокуратури за минулий рік на офіційних сайтах журналісти «ВСІМ» не знайшли. Відомості про майно, доходи, витрати і зобов’язання заступника прокурора області Сергія Нагребецького «висять» ще за 2013 рік.  А декларацій нових прокурорів Красилівського та Ярмолинецького районів немає зовсім. «ВСІМ» надіслала інформаційні запити на прокуратуру для отримання інформації про доходи даних працівників. А поки публікуємо відомості з декларацій, які є у вільному доступі.

Отже, бачимо, які доходи за попередній рік задекларували прокурор Хмельницької області, троє з чотирьох його заступників і прокурор Хмельницького.

Ми вирішили об’єднати та порівняти цифри та дані вказані в документах, поданими очільниками міських, районних та міжрайонних прокуратур Хмельницької області.

Отож, порівнюючи декларації, бачимо, що найбільшу зарплату отримує прокурор Кам’янець-Подільського району та Шепетівський міжрайонний прокурор. Загальна сума сукупних доходів протягом року найбільша у прокурора Ізяславського району – 397 303 гривні, з яких 267 400 гривень отримав за відчуження рухомого та нерухомого майна.

Прокурор Старосинявського району немає у власності ані квартири, ані землі, ані будинку.  Найбільший будинок записаний на прокурора Новоушицького району – 247 кв.м. А найбільше землі має Старокостянтинівський міжрайонний прокурор – 21 393 кв.м.

Прокурори Городоцького, Кам’янець-Подільського, Чемеровецького районів, прокурор міст Нетішина та Кам’янця-Подільського, а також Славутський міжрайонний прокурор  задекларували більше однієї квартири. Тож, їх площа зазначена в сумі. 

Крім доходів та квадратних метрів прокурори декларують і транспорт. Троє – прокурори Городоцького та Новоушицького районів, а також міста Кам’янця-Подільського оформленого  на себе авто не мають. 

Примітка: Діаграми інтерактивні. Для того, щоб переглянути цифри наведіть курсор на стовпчик.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    А Ярмолинецький район?
  • Анонім

    А шо Мартынюк постеснялся вписать джип Тойоту с номером 8888, и квартиру по Свободы? Какая ауди? Квартира стоит 250000$, и пользует служебную короллу как свою - и он, и вся его семья, номер машины 0211, постоянно пересекает двойную сплошную по Свободы, когда из дому выезжает, а на Думке стоят гаерасты - и не видят... Повылазило... Скучаю за Майданом, не добили тогда уродов.
  • Анонім

    це все неправда!  у більшої половини машини інші і набагато кращі як зазначено тут та у деклараціях.

    Anonymous reply Анонім

    що ти розумієш

    це робочі

    або ті, які їм позичили

    який дурень буде все на себе оформлювати?)
  • Анонім

    Хотів би подивитись на прокурора Хмельницького району, який їздить на роботу на москвичі 1952р.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up