Студенти трьох вишів Хмельницького отримали дипломи

Студенти трьох вишів Хмельницького отримали дипломи
Сьогодні випускники Хмельницького національного університету, Університету управління та права та Гуманітарно-педагогічної академії отримали дипломи.

 Перший випуск розпочався в Хмельницькому національному університеті. Вже о дев’ятій ранку випускники приміряли сині магістерські капелюшки в холі університету. Дівчата підправляли макіяж, а хлопці метушилися з букетами.


- Я тепер економіст. Маю наукову ступінь – магістр. Вже працюю економістом на нашому ТЕМПі. Сумно прощатися з університетом, але попереду, я переконана, буде лише добра дорога, - каже випускниця Хмельницького національного університету Наталія Браїлко (22).

Відео дня
>Магістри-маркетологи Хмельницького національного університету.


 Випускниця Наталія Якимчук (21) прийшла на свято зі своїм другом Вадимом Тіщенком (21).

Маркетолог Юлія Вознюк (21) прийшла на вручення дипломів зі своїм хлопцем Сергієм Жугдою (21).

Студенти-магістри національного університету зі спеціальності "Менеджмент організації".

 

Випускниця факультету "Економічна кібернетика" прийшла на випуск зі своїми батьками.

- Моя дочка закінчила університет з червоним дипломом. Всі роки мала підвищену стипендію. Сьогодні, на жаль, за спеціальністю не працює, - каже Олена Григорчук (46).

 

Магістри-радіотехніки перед врученням дипломів фотографувалися.

Випускниць в мантіях та капелюшках фотографували майже усі. 

Ірина Вельська (22) дала перше у своєму житті інтерв'ю. 

О 10.00 розпочалася урочиста частина – вручення дипломів.

 



 

О цій же годині в театрі ім. М. Старицького студенти Хмельницького університету управління та права приймали вітання з закінченням вищого навчального закладу.

Іванна Процишин (22) тепер магіст-правознавець.

Тетяна Багрійчук (22) отримала червоний диплом.

Борис Козак (25) закінчив факультет "Менеджмент" і тепер отримав довгоочікуваний диплом.

В приміщенні обласної філармонії молодші спеціалісти на магістри факультету «Початкове навчання» Гуманітарно-педагогічної академії теж отримували свої дипломи. Загалом академія цьогоріч випустила близько тисячі педагогів.

 Альона Біляшкевич (21) вже отримала свій диплом.

Юлію Франчук (19) прийшов привітати її дядько Валерій. Дівчина дуже рада, що отримала диплом молодшого спеціаліста.

Руслана Гіленко (19) разом з дипломом отримала почесну відзнаку.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    зате в шапочках)))
  • Anonymous

    :)))))))А скільки нових безробітніх то в нас з'явилось)))))
  • Anonymous

    А что такое "виші"? Такого слова нет ни в человеческом, ни в украинском языках. Для чего использовать какое-то непонятное галичанское наречие? Вищій навчальний заклад - так вже не подобається? Потрібно на цирлах підстрибувати і скавчати, засир...ючи мову?

    Anonymous reply Anonymous

    цирлах і наречие - ото вже українська... щиріше годі шукати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up