У Хмельницькому сварились підприємці і влада: губернатора закидали яйцями (ОНОВЛЕНО)

У Хмельницькому сварились підприємці і влада: губернатора закидали яйцями (ОНОВЛЕНО)
На хмельницькому Майдані незалежності сьогодні провели відразу три акції протесту: дві від підприємців і одна від міського осередку Партії регіонів. Пересварились всі, а губернатора закидали яйцями.

Найпершими, о 12:00, на майдан Незалежності прийшли представники працівників профспілки захисту підприємництва на чолі з головю спілки Надією Кнець — близько півтисячі чоловік.

Відео дня

За годину до них приєднались підприємці з речового ринку та з інших регіонів країни, які пройшли маршем до майдану від Львівського шосе.

Біля сцени розпочались сутички — бились за право голосу, виривали мікрофони. Врешті, питання зі звуком вирішили, і ініціативу мітингу перехопили новоприбулі.


О другій годині дня на майдан прийшли представники Партії регіонів. Майдан між представниками провладної політсили і підприємцями розділили правоохоронці — понад півсотні чоловік. До серйозних сутичок справа не дійшла.

 

Регіоналів закидали дріб'язком, у відповідь ті обізвали протестуючих «сволотою». Дістатись до центру майдану регіонали так і не змогли — завадив натовп.

Синьо-білі підійшли до облдержадміністрації, із закликами «Янукович — наш Предзидент», де правоохоронці оточили їх колоною.
Крізь шеренгу міліціонерів у регіоналів полетіли яйця і сміття. Дісталось і губернатору області, який вийшов до протестуючих на ганок адміністрації. Незважаючи на «обстріл», Василь Ядуха не перервав свій виступ, в якому наголосив, що протестуючих «використовують», а владі заважають працювати. Після кількахвилинного спічу губернатор дав команду регіоналам розходитись. Ті поскладали прапори й рушили, в той час як підприємці продовжили мітинг протесту.

Цього разу владу та підприємців розділила "Віра, Надія і Любов"

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (80)
  • Anonymous

    Тицялася Галька носом по організаціям тицялась, то там виженуть то там)) а Вперед таки прийняли)) толку тільки немає якщо під чужу дудку співати і з папірця віршики розказувати , хай коло пики хоч сто мікрофонів буде!!!
  • Anonymous

    https://www.youtube.com/watch?v=jtShimnc3G0&feature=player_embedded

    Anonymous reply Anonymous

    Заміжня замгубернатора Хмельниччини позувала у непристойній позі в трусахФОТО вот почитайте http://gazeta.ua/articles/celebrities/_zamizhnya-zamgubernatora-hmelnichchini-pozuvala-u-nepristojnij-pozi-v-trusah/411056
  • Anonymous

    Судячи з останніх коментарів, можна зробити висновок такий, що комусь потрібна допомога психіатра. Фанатизм - це психічна хвороба. Я раджу особам, які підписуються під ім'ями українських націоналістів звернутися до психіатра.

    Anonymous reply Anonymous

    Та вони страждають крмплексом неповноцінності!
  • Anonymous

    Цікаво ще до не давна влада взагалі не звертала уваги на Свободу а сьогодні збирають проти неї сотні людей з адмін ресурсу, проводять пропаганду проти цієї політичної сили, забороняють показувати їх по телебаченю, значить Свобода працює правильно!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Кричат, и думают что что то делают. Тут вот себе оды поют, а на самом деле, кучка сопляков

    Anonymous reply Anonymous

    Ти пеньок неосвідчений, мало того, що пишеш мовю окупанта, так ще й брехню! Свобода прийде - порядок наведе!

    Anonymous reply Anonymous

    Свобода прийде та в коня від....се

    Anonymous reply Anonymous

    Быдло!!!!!! За регионами сила и с ДОНБАССА придет правда!!!!! Так что порадуйтесь, пока еще можете!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Что-то не видно в Донбассе ни ума, ни силы. Одни только угрозы. Работать не умеете, думать тоже. Только угрожаете всем, водку хлещете и живете в нищете! Работать надо, ра-бо-тать и думать го-ло-вой!

    Anonymous reply Anonymous

    Мову братнього російського народу називату мовою окупанта можуть лише білопольські невдахи або їх холуї австрійські недоляшки.

    Anonymous reply Anonymous

    То росіяни братній народ, а поляки ні! А ви знаєте скільки поляків проживає у Хмельницькому?! Дуже багато! Панове, може вже досить бути дешевим товаром і придатком північного сусіда?

    Anonymous reply Anonymous

    а поляки ні... чи пан не знає за що їх Богдан Хмельницький 6 років різав? чи пан не знає за що ОУН їх різала? ну, а до зукраїнізованих поляків то не відноситься...

    Anonymous reply Anonymous

    Знаю, за жидів. А ви дуже "добра людина".... і головне "сучасна"..

    Anonymous reply Anonymous

    так, а головне пам'ятлива...

    Anonymous reply Anonymous

    "ВО "Свобода" - первісна назва Соціал-Націоналістична партія - об'єднання фашистського типу. Фашисти ж порядок можуть наводити лише розстрілами, катуваннями та концтаборами.

    Anonymous reply Anonymous

    "ВО "Свобода" - первісна назва Соціал-Націоналістична партія - об'єднання фашистського типу. Фашисти ж порядок можуть наводити лише розстрілами, катуваннями та концтаборами.

    Anonymous reply Anonymous

    А можна не ображати людей, які висловлюють тут свою думку. Ви вже зі своєю ідеологією весь сайт засмітили.

    Anonymous reply Anonymous

    Ніколи Свободу не сприймав як реальну політичну силу. Ходять кричать і піаряться на чому тільки можна.

    Anonymous reply Anonymous

    А ти знаєш, щи PR (Public Relations) - це зв’язки (стосунки) з громадськістю. Так що, виявляється, ти кажеш, що Свободівці погані, що мають стосунки з громадськістю, причому постійні, навідміну від інших псевдоопозиціонерів-тушок???!!! Від того, що ти їх не сприймаєш, я сподіваюсь, ВО Свободі ні холодно, ні спекотно, то ж несприймай наздоров’я!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up