Де поїсти смачний шашлик у Хмельницькому?

  • 2912

Любов до шашликів закладенна в нас генетично. Для цінителів шашлик - не просто страва, а ціла філософія. Наприклад, секрет маринаду у кожного кухаря свій. Немає нічого кращого, ніж в один з погожих вихідних днів поласувати в одному із затишних кафе міста шашликом, приготованим майстрами цього смачного ремесла. Де поїсти ароматний смачний шашлик в Хмельницькому, Ви зможете прочитати в цьому огляді.

...

Ресторан «Pasha Kebab»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Західно-Окружна, 15/1

Тел.: 098 84 90 890

Графік роботи: з 12.00 до 00.00, без вихідних.

Ми у соц. мережах:  

На сьогодні, турецька кухня вважається однією з найколоритніших кухонь всього світу, яка уособлює грецьку та арабську кухні з поєднанням древніх традицій. Результатом цього і є величезна кількість та різноманітність страв. Найвибагливіший Гість обовязково знайде в цьому широкому асортименті щось для себе.

З давніх часів, основними мясними продуктами в Туреччині є баранина та телятина, які обовязково готуються з оливковою олією та різновидом спецій. Хоча страви є висококалорійними, але неймовірно смачні. Звичайно, що одною з найпоширеніших страв є кебаб, а найцікавіше, що у турків є дуже багато видів цієї страви.

В ресторані «Pasha Kebab», що спеціалізується саме на м’ясних стравах,  Ви зможете спробувати справжній кебаб, соковитий та ніжний, з овочевим гарніром, пловом та картоплею, ми готуємо повноцінні «чоловічі» порції. М'ясо на кісточці, шашлик з баранини, телятини, курки, розмаїття кебабів, морська риба -  все це готується в залі на мангалі та має неймовірний смак. Хто вже спробував – неодмінно повертається вже з друзями та рідними.

     
Previous Next

Національна кухня Туреччини входить в трійку світових лідерів, поступаючись місцем лише Франції і Китаю, завдяки різноманіттю, самобутності і солідному віку. Османська імперія любила поїсти і зводила це заняття в культ. Важко повірити, але в стамбульському палаці Топкапи в 17 столітті жило 13 тисяч кухарів, кожен з яких удосконалювався в приготуванні однієї єдиної страви. Щодня палац насичував 10 тисяч чоловік, відправляючи також кошики з їжею шановним і авторитетним людям міста в знак особливої милості.

Якщо ви гурман, любите відкривати для себе нове, цінуєте якість життя і хороших людей, тоді ресторан «Pasha Kebab»  -  те, що додасть до ваших буднів особливу ноту.

 

Відгук: Вкусный суп и люля-кебаб, красивое оформление блюд, быстрая подача. Очень вежливые и внимательные официанты.
Залиште свій відгук про Ресторан «Pasha Kebab»

«Шашлична країна ЛЕЛЕКА-РІО» 

Адреса: 1.5 км від м. Хмельницького по Вінницькому шосе

Тел.: 096 508 99 91- готель "Лелека"
067 380 01 99 - ресторан "Лелека"
067 382 00 25 - адміністратор ГРК  "Лелека"

097 457 05 04 - кафе-бар "РІО"

Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО

Сайт: leleka-ua.com

Шановні Хмельничани та Гості нашого міста, завітайте до «Шашличної країни ЛЕЛЕКА-РІО», де на Вас завжди чекають гарний відпочинок та дуже смачний шашлик!

Мангал - це справжнє серце нашого ресторану, тому страви з мангалу завжди дуже смачні, якісні і готуються виключно зі свіжих та добірних продуктів.

Шашлик, риба, овочі, гарячі лаваші та фірмові хлібці готуються на відкритому вогні, прямо на очах наших гостей.

В меню – шашлик зі свинини: ошийок, солодка вирізка, антрекот, шашлик з телятини, філе індика. З риби - скумбрія, короп, лосось, форель, стейк блакитної акули. Картопля,запечена на мангалі, подається зі смачним гострим соусом, при бажанні гостей - запікається з сиром до хрусткої скоринки. Овочі: гриби, баклажани, кабачки, томати та болгарський перець - мають аромат димку, та смакують з фірмовим домашнім вином.

     
Previous Next

Наш ресторан - це місце для смачного відпочинку в колі друзів, святкування родинних свят, корпоративних заходів, та нарешті, просто відпочинку від буденних справ. Окремі затишні будиночки, відкриті альтанки, бенкетна зала, конференц-зал, паркінг, готель, танцювальний майданчик, де вечорами грає жива музика, дитячий майданчик з великим батутом та гойдалками для малечі-все це дає можливість провести гарно час, відпочити усім нашим Гостям, незалежно від їхнього віку та уподобань.

«Шашлична країна ЛЕЛЕКА-РІО» працює для Вас і Вашого задоволення!!!

 

Відгук: Найсмачніший шашлик готують тільки тут! Смачне меню, м"ясні страви і солонина власного виробництва просто смакота!
Залиште свій відгук про «Шашлична країна ЛЕЛЕКА-РІО»

Зона відпочинку в Фітнес-клубі «Акула»

Адреса: м. Хмельницький, пров. Ювілейний, 180

Тел.: 0382 740 750, 097 060 55 50

Сайт: akula-club.km.ua

Працює з весни зона відпочинку – літній майданчик для сімейного відпочинку.

Пропонуємо:

  • басейн с підігрівом;
  • шезлонги;
  • мангал;
  • альтанка на 15 осіб;
  • закрита парковка;
  • зону відпочинку обслуговує кафе.

Бажаючі можуть засмажити шашлики самостійно

Вартість: Абонемент - 30грн/особа, по квиткам – 40грн/особа - до 16:00 (крім вихідних та святкових днів).

До 6-ти чоловік - 100грн/година,  субота, неділя – 120грн/година.

До 10-ти чоловік 120грн/година, субота, неділя - 140грн/година.

В  комплексі  з VIP сауною  (до 6-ти чоловік) - 40грн/година.

В комплексі  з VIP  сауною  (до 10-ти чоловік) - 60грн/година.

За кожну особу, що перевищує 10 осіб доплата за 1 годину – 10 грн.

 

Відгук: Це те, що можна знайти у місті з найкращого.
Залиште свій відгук про Фітнес-клуб «Акула»
     
Previous Next

Агро-туристический комплекс «Дача»

Адрес: 7 км от. Хмельницкого по Винницкой трассе

Тел.: (0382) 777 577, 098 376 00 61

Мы в соцсетях:  

Сегодня стремительный темп жизни, работа и повседневные хлопоты не позволяют нам уделять отдыху столько времени, сколько бы хотелось. А ведь так часто хочется сбежать от городской суеты. Многие задаются вполне актуальным вопросом: где лучшие условия для насыщенного отдыха за городом? Что необходимо человеку для того, чтобы хорошо расслабиться, зарядиться энергией и восполнить свои силы?

Полноценный отдых за городом с семьей или в приятной дружеской компании, живописная природа, развлечения и вкусная еда.

В прекрасном, тихом и уютном местечке в 7ми км от Хмельницкого расположен агро-туристический комплекс «Дача», который предлагает эксклюзивный загородный отдых. Свежий воздух, невероятная природа, бассейн, рыбалка, лазертаг, канатный парк, отель, альтанки и беседки... Отдых для всей семьи, для больших и маленьких компаний - АТК «Дача».

 

     
Previous Next

Готельно-ресторанний комплекс «Південна Брама»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Житецького, 1/1

Тел.: 067 360 09 09 (ресторан), 03822 2 39 03 (reception)

Графік роботи: з 8.00 до 23.00.

Сайт: pivdennabrama.com

Ми у соц. мережах:  

«Південна Брама» ― це своєрідні південні ворота міста Хмельницького. Їх неможливо оминути: приваблива, ошатна споруда милує око і немов промовляє про те, що на Вас тут чекають дбайливі господарі, комфорт і затишок, смачні страви.

Ресторан «Південна Брама» запрошує посмакувати вишуканими стравами. Наше меню ― це сузір'я найкращих страв української та європейської кухні. Найкращі кухарі Хмельниччини завжди раді задовольнити смаки і примхи найвибагливішого клієнта, а високий професіоналізм персоналу гарантує Вам якісний сервіс і теплу доброзичливу атмосферу.

Запрошуємо скуштувати смачні м’ясні страви з мангалу та тандиру – свині реберця з мангалу, рульку запечену в тандирі, качку з яблуками та розмарином, шашлик, ковбаски - гриль власного виробництва, форель-гриль, короп з мангалу…

Ми стверджуємо: «З нами життя смачне!»

 

Відгук: Прикольное заведение с очень красивым дизайном! Этот ресторан один из немногих заведений в Хмельницком с очень вкусной кухней и хорошим обслуживанием! 
     
Previous Next

 
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up