Новини компаній: Білогірські аграрії збадьорили дух

Новини компаній: Білогірські аграрії збадьорили дух

 Досить насиченими видались минулі вихідні у Білогірському районі.

Спершу на стадіоні «Колос» у футбольному матчі позмагалися команди «Теліжинці» з Ізяславщини та «Квітневе» з Білогірщини. Підтримали їх ТОВ ІВК «Рідний край» МХП та ТОВ НВА «Перлина Поділля». Продовженням і водночас кульмінацією свята стали «Козацькі ігри», які добряче збадьорили дух їхніх учасників.

У силі та вправності позмагалися команди учасників АТО, Ямпільського елеватора, Асоціації фермерів та приватних землевласників, збірної селища та «Перлина Поділля». Остання здобула перемогу. Її тренував заступник голови місцевого осередку Аграрної партії України Сергій Мусіюк. Позитиву та гарних емоцій вистачило на всіх: і тих, хто змагався, і тих, хто вболівав. А вони збирались на стадіоні цілими родинами.

Підтримання сімейних традицій і здорового духу у нас завжди в пріоритеті, - наголосив голова обласної організації Аграрної партії і активний учасник змагань Сергій Іващук.

Не лише спортивними розвагами запам’ятаються білогірцям минулі свята, а й духовними моментами. Як от, презентація збірки поезій місцевого поета Віталія Прокоповича «Червоні сльози України» та районний фестиваль «Хай квітне щаслива моя Україна! Найкраща, безцінна, кохана земля». Днями його зустріли в селі Мала Боровиця і вишили свій клаптик на карті нашого краю. Так від села до села передається рушник, на якому свій вишитий слід залишають дедалі більше громад. І цю добру ініціативу підтримують в обласній організації Аграрної партії України. Тут упевнені: це підтримає наші традиції і стане гарною пам'яткою для майбутніх поколінь. 

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up