Новини компанії: Житловий комплекс «Ранкове» - отримай дім своєї мрії

Новини компанії: Житловий комплекс «Ранкове» - отримай дім своєї мрії
Європейська якість життя – як виявляється, не така вже й захмарна мрія для українців. Прикладом цього став будівельний майданчик житлового комплексу «Ранкове». Це справжнє сучасне містечко в межах Хмельницького на будь-який смак з котеджами та квартирами у багатоповерхівці

Найбільший таунхаус ЖК «Ранкове» розрахований на 128 квадратів, але є й дещо менші будиночки – на 94 квадратних метри. З новою оселею ви отримуєте також необхідні перегородки, систему опалення, лічильники та звичайно ж комунікації. Завдяки надійним віконним системам, та якісним металевим дверям, встановлення яких входить у вартість будинку, у вашій оселі завжди буде тепло та затишно. До речі, ви можете попередньо забронювати будинок, який вам сподобався, зайшовши на офіційний сайт ЖК «Ранкове». Це найбільш оптимальне житло як для сімей з дітьми, так і для самотніх потенційних покупців. Для найменших господарів тут облаштували ігрові майданчики, для їхніх батьків - з’явиться куточок відпочинку з мангалами, а ще, тут буде басейн. На території комплексу розташуються спортивно-оздоровчий комплекс, місця громадського користування, працюватимуть магазини, дитячі та спортивні майданчики, зона відпочинку. За тим як бавиться ваша малеча – зможете спостерігати в онлайн режимі, зайшовши на офіційний сайт житлового комплексу. 

Житловий комплекс «Ранкове» пропонує відразу два формати житла: двоповерхові таунхауси, різної квадратури і чотири одно під’їздних п’ятиповерхових будинки в класичному стилі. Обирайте те, що підходить саме вам.

-Перший дім ЖК «Ранкове» зустрічатиме своїх мешканців вже в червні 2015-го року, - розповідає менеджер з продажу ЖК «Ранкове» Володимир Большаков. -Багатоквартирні будинки можуть похвалитися вдалим місцем розташуванням, зручними під’їзними шляхами, поруч - головні транспортні артерії міста. У проекті втілені передові архітектурні рішення, якісні будівельні матеріали, продумана організація внутрішнього простору, причому як інтер’єру будинка,  так і містечка в цілому.

Відео дня

А ще, усі будинки котеджного кварталу так і багатоповерхової забудови  знаходитимуться під цілодобовою охороною з пропускним пунктом та відео наглядом. Обирайте: одно- і двокімнатні квартири, розмірами від 36-ти і до 60-ти квадратів. З купівлею квартири ви також отримаєте усі необхідні лічильники, підключення комунікацій та індивідуальне опалення.

-У будівництві використовують абсолютно природні матеріали, - розповідає Володимир Большаков. - Поки що ж зодчі зводять третій поверх першого будинку комплексу. Кипить робота і на будівельному майданчику котеджного містечка. Будівельники дійшли до фінальної стадії робіт з утеплення будинків другої черги. Завершують покрівельні роботи. На першій лінії будинків завершують монтаж дорожнього покриття.

Одним словом, це житло під знаком якості, надсучасного дизайну та вдалого місця розташування. Зробіть для себе та своєї родини – такий бажаний презент. Пам’ятайте: інколи навіть найсміливіші мрії поступаються подарункам, які приготувала для вас доля. Тож у жодному разі не варто опускати руки. Ставайте щасливим власником оселі в ЖК «Ранкове» та керуйте впевнено ритмом власного життя, додавши йому сонця та тепла, сповнивши свій новий дім гарним настроєм та позитивними емоціями. 

За детальнішою інформацією звертайтксь: м. Хмельницький, Староконстантиновское шосе, 26, або за тел. (098) 688-48-87, (067) 380-88-77, або на сайті: rankovyi.com.ua

на правах реклами

Коментарі (7)
  • Виктор Венгров

    м. Хмельницький, Староконстантиновское шосе - "сідай, два".

    Бакинська Бакинська reply Виктор Венгров

    У Хмельницькому в мікрорайоні Ракове й справді є такий Житловий комплекс по Вінницькому шосе, вулиця, здається,Трудова. Не плутайте з Житловим комплексом "Першим Парковим" в мікрорайоні "Озерна".

    Виктор Венгров reply Бакинська Бакинська

    Ви не зрозуміли.... я про те що писати треба або українською або російською... а ранкове під адресою Трудова 5\1Д.
  • PAL

  • Yuriy Puerov

    Есть все городские коммуникации!!! Приезжайте выбирайте.
  • Олег

    Это не те таунхаусы, к которым не городскую канализацию не подвели?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up