Що варто скуштувати цього сезону: огляд літніх меню кращих закладів Хмельницького

  • 1340

Літо завжди диктує моду на легкість, свіжість і насиченість вітамінів у їжі. Своє літнє меню пропонує практично кожен ресторан Хмельницького. Ми зробили для Вас підбірку страв, які можна скуштувати у закладах нашого міста.

...

Ресторан «Південна Брама»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Житецького, 1/1

Тел.: +380673600909 (ресторан), +380382223903 (reception)

Графік роботи: з 8.00 до 23.00.

Сайт: pivdennabrama.com

Літнє меню від ресторану «Південна Брама» - 12 нових страв, які можна замовити лише у липні!

Запрошуємо на салати з ніжної в’яленої телятини і томатів або з кролика з кваском, шпинатні оладки з кроликом, баклажани та кабачки. На перше пропонуємо суп з цвітної капусти з шийками раків, окрошку чи борщ із кропивою. На десерт – шоколадний пиріг з вишнею або персик з малиною та морозивом. Майже всі продукти домашні, вирощені в селах Поділля. Усі страви на основі рецептур від хмельницьких бабусь.

Поспішайте - липень пройде швидко, а в нашому меню є страви, які ви не спробуєте більше ніде!

Ми стверджуємо: «З нами життя смачне!»

     
Previous Next

 

Рецепт від шеф-повара

 

Суп із цвітної капусти з шийками раків

Цвітну капусту, селеру, цибулю ріпчасту обсмажуємо на вершковому маслі, заливаємо овочевим бульйоном та варимо до готовності овочів. Потім готові овочі перебиваємо блендером до однорідної маси, додаємо вершки, спеції та доводимо до готовності. Подаємо з шийками раків та чорним кміном!

 

Відгук: Прикольное заведение с очень красивым дизайном! Этот ресторан один из немногих заведений в Хмельницком с очень вкусной кухней и хорошим обслуживанием!
Залиште свій відгук про ресторан "Південна брама"

«Кафе Балкон», мережа Кафе «Мамин хліб»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Шевченка, 85а (зупинка "Залізничний вокзал").

Телефон: +380673825044

Графік роботи: з 08.00 до 22.00 год.

Сайт: maminhlib.com.ua

Групи в соц.мережах:   

«Кафе Балкон» - затишне та миле кафе у стилі «Прованс» знаходиться у м. Хмельницький, напроти залізничного вокзалу. Це справжній куточок Європи, де завжди пахне ваніллю та свіжою випічкою. Тут дивовижним чином поєднується грайлива легкість і по-справжньому смачна європейська кухня. Італійська піца, комбіновані сніданки, бургери та сендвічі власного приготування, млинці, свіжі салати, український борщ та вареники. Ароматна ранкова кава з правильним французьким круасаном налаштує Вас на активний, цікавий день. Тут приємно зустрітися з друзями чи колегами за обідом, романтично повечеряти із келихом вина у привітній атмосфері, оточенні свіжих квітів та зелені.
     
Previous Next

 

Мережа кафе «Мамин хліб» — це молода, швидко розвиваюча мережа кафе, яка радує своїх гостей на Поділлі. Це нові заклади зі своєю особливою філософією свіжості та якості «Fresh&casual», затишним інтер’єром, дружньою, душевною атмосферою. Чудовий настрій кафе підтримується яскравою соковитою зеленню та завжди свіжими квітами.

Відкрита і органічна архітектура стилю «Прованс» в поєднанні з м’якими лініями, натуральними дерев’яними меблями , ретельно підібраними оздоблювальними матеріалами і кольоровою гамою створюють справжній затишок  серед гамірного міста, який виділяється своєю естетикою і увагою до деталей. Тут завжди пахне свіжа випічка та ароматна кава. Привітні та симпатичні дівчатка радо зустрічають  кожного гостя.  

Зустрічайтеся, проводжайте та відпочивайте разом з нами

Залиште свій відгук про Кафе "Балкон"


Ресторанний комплекс «Хутір»

Адреса: 6 км від м. Хмельницького по Тернопільській трасі

Тел.: +380673821381

Графік роботи: з 11.00 до 24.00 год.

Сайт: hytir.top20.ua

Ми у соц. мережах: 

Ресторанний комплекс «Хутір» знаходиться в 6 кілометрах від міста Хмельницький, серед мальовничої природи і свіжого повітря.

До Ваших послуг все розмаїття страв української, європейської та угорської кухні. Ціла серія страв з риби, м'яса, овочів і свіжих фруктів зможе задовольнити апетит навіть найзавзятіших гурманів. Нові смакові відчуття Вам подарують гриль страви.

  • ідеальне місце для відпочинку за містом, де свіже повітря відновлює сили;
  • окремі будиночки та бесідки на різну кількість людей (від 5 до 80 чоловік);
  • автостоянка, альтанки, дитячий майданчик;
  • смачний шашлик та інші страви на мангалі;
  • запашний домашній хліб з печі;
  • можливість проведення урочистостей та весіль;
  • у вихідні та святкові дні Вас зустріне весела Солоха з домашнім хлібом та чаркою;
  • жива музика.
     
Previous Next
Відгук: Чудовий ресторан, смачна кухня, інтер'єр супер - багато цікавих дрібниць і все так по-український. Часто святкуємо там свої дні народження, і плануємо святкувати! Дякую, за гостинність і щасливі свята!
Залиште свій відгук про Ресторанний комплекс "Хутір"

FITNESS FOOD

Телефон: +380974246695, +380382630510

Сайт: fitnessfood.me

Групи в соц.мережах:    

«FITNESS FOOD» - 5-разове здорове харчування для стрункості та краси з доставкою додому та в офіс.

Сервіс дозволяє обрати програму для зниження, підтримки або набору ваги, і щоденно зранку отримувати комплекс свіжих, дієтичних страв ресторанного рівня. Ідеальний варіант для зайнятих людей, для тих, хто прагне схуднути, або просто правильно харчуватися та зміцнити своє здоров’я.

Програми (1000Ккал, 1500Ккал, 2200Ккал, 2800Ккал, індивідуальна програма) розроблені дієтологом, збалансовані на основних нутрієнтах – білки, жири, вуглеводи, та приготовлені за допомогою найсучасніших методів термообробки. Всі продукти підібрані так, щоб забезпечити організм всіма необхідними вітамінами та мінералами.

Наші консультанти залюбки допоможуть підібрати програму, яка підходить саме Вам!

Ви робите замовлення, ми підбираємо програму – і вже через день зранку курьер доставляє Вам пакунок із 5-разовим харчуванням у зручне для Вас місце і час.

Новинка від «FITNESS FOOD» - DETOX-програма, розвантажувальний день на фруктових та овочевих смузі. Програма забезпечує повний відпочинок травному тракту, очищує організм від токсинів, оздоровлює та зміцнює імунітет. А також це чудовий спосіб здобути гарну форму у найкоротший час!

     
Previous Next

 
Відгук: Дуже круто, що в нашому місті з'явився такий сервіс!!!

Залиште свій відгук про FITNESS FOOD


«СВ-Клуб», ресторан «Стейк Хаус» та кафе «Браво»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Свободи, 1а

Тел.: +38096-947-13-13 - ресторан «Стейк Хаус», +38096-860-47-47 - літнє кафе «Браво

Графік роботи: з 12.00 до 22.00 год. - літнє кафе «Браво», з 8.00 до 05.00 - ресторан «Стейк Хаус»

Групи в соц.мережах:     

Літнє кафе «Браво» пропонує:

  • Оригінальний інтер'єр.
  • Вишукані страви української, японської (суші) та європейської кухонь.
  • Організація банкетів.
  • Кейтеринг (виїзне обслуговування).

Ресторан «Стейк Хаус» пропонує:

  • Відкрита кухня, аргентинський гриль.
  • Страви європейської та японської кухні.
  • Власна кондитерська.
  • Бізнес-ланчі пн-пт 12:00 до 16:00.
  • VIP- зал на 15 осіб.
  • Проведення бенкетів, днів народження.
  • Кейтеринг (виїзне обслуговування).
  • Конференц-зал на 50 місць (із вбудованою мультимедійною системою, цифровим проектором, кондиціонером) для проведення семінарів, конференцій, презентацій, ділових зустрічей. Передбачена кава-брейк).
  • Трансляція спортивних матчів на великому екрані.
  • Більярд: 9 столів гри в російський більярд, 5 столів американки (пул). Вартість: 50 грн./год.- вартість гри на всіх столах (30 грн/год. - з 8:00 до 16:00).
  • WI-FI без паролів.
  • Цілодобовий режим роботи.
     
Previous Next

 
Відгук: Нежный вкус десерта "Трамису", настоящее удовольствие)

Залиште свій відгук про Ресторан «Стейк Хаус»

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up