Відпочинок за містом: ТОП-5 закладів Хмельницького

  • 11077

Літній сезон розпочинається і так хочеться втекти від міської метушні. Веселі компанії, спілкування з приємними людьми, проведення часу на свіжому повітрі завжди дарує виключно хороший настрій. Тому ми підготували для Вас ТОП-5 кращих комплексів відпочинку на природі недалеко від Хмельницького.

...

Заміський ресторан «ЛЕЛЕКА»

Адреса: 1.5 км від м. Хмельницького по Вінницькому шосе

Тел.: 096 508 99 91 - готель "Лелека"
067 380 01 99 - ресторан "Лелека"
067 382 00 25 - адміністратор ГРК  "Лелека"

Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО

Заміський ресторан «ЛЕЛЕКА» - це особлива атмосфера: затишні та охайні дерев’яні будиночки з телебаченням та кондиціонерами, відкриті альтанки, шашличний димок, багато зелені, дерев, квітів, та різні «бонуси» для відпочинку: жива музика на танцювальному майданчику, гойдалки та батут для малечі, бенкетна зала, готель,WI-FI, паркінг.

В меню-великий вибір страв, що готуються на мангалі. Традиційно - смачний, духмяний та запашний ШАШЛИК - гордість нашого закладу. Скумбрія, короп, форель, овочі, картопля запечені на вогні. Смачні домашні варенички, пельмені,млинці, деруни, оселедець з молодою картоплею та кропом, хрусткі карасики. Вишукані страви для гурманів - стейк блакитної акули під соусом та запеченою спаржею, свинні реберця під коньячно-журавлиним соусом, ніжна телятина з яблуками. Все дуже смачно та якісно. Є окреме меню для дітей. На ЛЕЛЕЦІ кожен гість, незалежно від віку, може смачно поїсти та відмінно відпочити.

До речі, якщо у місто Вам вертатися не захочеться, можна забронювати комфортний номер з усіма зручностями у готелі «ЛЕЛЕКА», та вранці пити запашну каву зі свіжими круасанами.

 

Відгук: Мне часто приходилось колесить по Украине. Усли коротко ,то случайно нашла гостиницу в интернете, поехала наобум и не пожалела. Чистые номера, комфортные, рядом кафе с прекрасным меню. Если вы такой же путник как и я, который ищет ночлег, рекомендую! Да и кстати, совсем не дорого!
Залиште свій відгук про Заміський ресторан «ЛЕЛЕКА»
     
Previous Next

 

Кафе-бар «РІО»

Адреса: 1.5 км від м. Хмельницького по Вінницькому шосе

Тел.: 097 457 05 04

Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО

Бажаєте відпочити у гарному затишному місці і Ви любите смачний шашлик? Тоді ми запрошуєм Вас у кафе-бар РІО!

Ви відпочинете за межами міста у приємній та затишній атмосфері. Подалі від міського ритму, в оточенні природи, затишку і відмінного сервісу! Жива музика, мальовнича природа, привітний персонал створять гарний настрій та яскраві позитивні емоції! Тут смачно та затишно. Ми врахували найрізноманітніші смаки наших гостей!

Наша кухня порадує Вас смачними стравами: шашлик зі свинини, неповторний сир-гриль, соковита рибка з димком, ніжна ароматна телятина на грилі, великий вибір овочевих гарнірів.

Домашня ковбаска, буженина, печене сальце, ніжний маринований товстолоб, малосольні огірочки, варенички та млинці з різними начинками - усе власного виробництва!!! Зроблено з душею!!!

Масляна рибка в шпинатно-вершковому соусі, ніжна куряча печінка з лисичками, ароматна телятина під пармезаном....

Довірте нам Ваше свято - ми зробимо його незабутнім! До Ваших послуг - зала на 65 осіб, дві зали на 22 особи, та камінна зала на 14 осіб, 8 готельних номерів, паркінг.

Весілля,ювілеї, хрестини, сімейні свята та просто відпочинок для душі... А при замовленні весілля - номер для молодят у подарунок!

Гостинно запрошуєм до нас!!!

 

Відгук: Найсмачніші шашлики готують тут
Залиште свій відгук про Бар-готель «Ріо»
     
Previous Next

Ресторан «ФОРТЕЦЯ»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Західно-Окружна, 15/2 

Тел.: 067 877 31 95 - адміністратор, 068 772 31 01 - бар

Сайт: fortetsya.top20.ua

Ресторан «Фортеця» - це заклад, в якому можна заховатися від міського бурхливого життя, зануритися в атмосферу гарного настрою та смачного задоволення.

Кухня ресторану «Фортеця» запропонує Вам страви європейської та української кухні, а також авторські страви.

У нас Ви можете відсвяткувати сімейні урочистості, провести корпоративні вечірки або романтичні вечори удвох.

Завжди раді старим друзям та новим знайомим!

Пропонує відсвяткувати:банкети, фуршети, ювілеї.

Для Вас жива музика, страви, проготовлені на відкритому вогні та в тандирі. Ласкаво просимо!!!

 

Відгук: Дуже смачно, якісне обслуговування, помірні ціни , кухня супер , професійне облуговування)
Залиште свій відгук про Ресторан «ФОРТЕЦЯ»
     
Previous Next

Ресторанний комплекс «Хутір»

Адреса: 6 км від м. Хмельницького по Тернопільській трасі

Тел.: 067 382 13 81

Графік роботи: з 11.00 до 24.00 год.

Сайт: hytir.top20.ua

Ми у соц. мережах: 

Ресторанний комплекс «Хутір» знаходиться в 6 кілометрах від міста Хмельницький, серед мальовничої природи і свіжого повітря.

Для святкування урочистих дат Ви можете замовити банкетний зал, який розрахований на 60 осіб. До Ваших послуг окремі будиночки для відпочинку. Тут Ви зустрінете гуцульський будиночок, будинок рибалки, мисливський будиночок.

На території ресторану є чудова дитяча площадка, яка дозволить весело відпочити з Вашими маленькими чадами і подарує їм масу позитивних емоцій.

  • Жива музика
  • Страви з живого вогню
  • Дитячий майданчик
  • Dj / танцпол
  • Парковка
     
Previous Next
Відгук: Чудовий ресторан, смачна кухня, інтер'єр супер - багато цікавих дрібниць і все так по-український.Часто святкуємо там свої дні народження, і плануємо святкувати! Дякую, за гостинність і щасливі свята!
Залиште свій відгук про Ресторанний комплекс «Хутір»

Агро-туристический комплекс «Дача»

Адрес: 7 км от. Хмельницкого по Винницкой трассе

Тел.: (0382) 777 577, 098 376 00 61

Мы в соцсетях:  

Сегодня стремительный темп жизни, работа и повседневные хлопоты не позволяют нам уделять отдыху столько времени, сколько бы хотелось. А ведь так часто хочется сбежать от городской суеты. Многие задаются вполне актуальным вопросом: где лучшие условия для насыщенного отдыха за городом? Что необходимо человеку для того, чтобы хорошо расслабиться, зарядиться энергией и восполнить свои силы?

Полноценный отдых за городом с семьей или в приятной дружеской компании, живописная природа, развлечения и вкусная еда.

В прекрасном, тихом и уютном местечке в 7ми км от Хмельницкого расположен агро-туристический комплекс «Дача», который предлагает эксклюзивный загородный отдых. Свежий воздух, невероятная природа, бассейн, рыбалка, лазертаг, канатный парк, отель, альтанки и беседки... Отдых для всей семьи, для больших и маленьких компаний - АТК «Дача».

 

     
Previous Next

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up