Який з салонів краси найкращий у Хмельницькому?

Який з салонів краси найкращий у Хмельницькому?
Цього тижня сайт відгуків 20.ua запрошує Хмельничан оцінити місцеві салони краси. Ми хочемо знати, який із хмельницьких б’юті-салонів є найкращим.

Друзі, разом з вами ми вже оцінювали якість послуг у ЖЕКах, вирішували, де у місті найкраще лікувати зуби, в якому ресторані, кафе чи барі у місті вам зручно, комфортно і смачно. Ви відверто розповідали нам і про хмельницькі вузи.

Як ми і обіцяли раніше, оприлюднюємо результати оцінювання користувачами роботи хмельницьких ЖЕКів. Загалом, хмельничани залишили 15 відгуків про ЖЕКи. Найжвавіше обговорювали роботу ЖЕКу №7 і ТОВ "ЖЕО" Житлово-експлуатацiйної дiльниці №1. Максимальну оцінку роботи більшості ЖЕКів – 2,3-2,5 - не можна вважати задовільною. Хвалили хмельничани роботу ЖЕКу №6, ТОВ "ЖЕО" Житлово-експлуатацiйної дiльниці №3 та ЖЕКу №3.

Сьогодні ми пропонуємо хмельничанам поділитися своїми думками щодо того, в якому салоні краси їх влаштовує все або майже все: чи задоволені професіоналізмом персоналу, наскільки комфортно почуваєтеся у салоні, де вам запропонують якісні послуги за помірними цінами, а куди без пухкого гаманця краще і на поріг не ступати.

Відео дня

Впевнені, що ця тема особливо зацікавить наших вродливих і завжди жіночних хмельничанок. Адже кожна жінка має свою маленьку таємницю: вона достеменно знає, в якому салоні їй зроблять вишукану зачіску, до якого майстра краще записатися на манікюр, а кому довірити своє обличчя для глибокого пілінгу, омолоджуючих масок чи сучасного макіяжу.

Не мовчіть і про неприємне! Адже кожна жінка так само точно знає, в який салон краси вона не піде ні за які гроші в світі. В одному - не привітний персонал, в іншому - майстер так “наведе красу”, що тиждень доведеться сидіти вдома.

Одним словом, розповідайте все! Кожне ваше зауваження прийметься до уваги, адже опитування на сайті top20.ua створене саме для вас, для того, щоб визначитися із найкращими і покращити ті моменти, які не задовольняють вас у інших салонах. Приєднуйтесь до обговорення і висловіть свою точку зору!

Далі у спецпроекті ми пропонуватимемо користувачам оцінити роботу хмельницьких саун, туристичних фірм та служб таксі. Не залишайтеся осторонь, адже саме ваш голос може стати вирішальним у визначенні рейтингу того чи іншого закладу!

Сайт top20.ua - це каталог компаній, де можна залишати відгуки про сервіс компаній та виставляти їм оцінки. Таким чином, хмельничани мають можливість обрати дійсно надійного постачальника або виконавця, якого рекомендують самі ж споживачі. Тому top20.ua і є першим “народним” інтернет-каталогом у Хмельницькому - саме оцінки і відгуки користувачів ми ставимо на перше місце. Завдяки мінімалістичному дизайну каталогу знайти для себе те, що потрібно, дуже просто - чи то навчання, побутові послуги (ремонт взуття, виготовлення ключів, сантехніки, електрики), спортивні секції чи будь-що інше.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up