6 з 11 нардепів від Хмельниччини йдуть на вибори

6 з 11 нардепів від Хмельниччини йдуть на вибори
Двоє екс-членів фракції Партії регіонів у Верховній Раді, двоє свободівців, бютівець і литвинівець вже зареєстровані Центрвиборчкомом на вибори.

За партійним списком:

Олег Лукашук. Бютівець, нардеп «зі стажем», балотується вп’яте. У партійному списку «Батьківщини» йому дісталося 50-те місце. Подав 45 законопроектів, з них 5 стали законами.

Олександр Мирний. Свободівець, №7 у команді Тягнибока. Подав 115 законопроектів, з них законами стали 5.

Відео дня

По мажоритарці (голосування за кандидата):

Віктор Бондар. Самовисуванець на виборах 2012 року, після перемоги увійшов до фракції Партії регіонів, вийшов 20 лютого 2014 року. У парламенті з 27 лютого є членом групи «Суверенна європейська Україна». Подав 21 законопроект, жоден не став чинним актом.

Ігор Сабій. Як і на попередніх виборах, кандидатура ВО «Свобода». Подав 26 законопроектів, з них 1 був прийнятий.

Сергій Лабазюк. Як і у 2012 році, йде як самовисуванець. З моменту отримання мандату був позафракційним, 27 лютого 2014 року став членом групи «Суверенна європейська Україна». Подав 47 законопроектів, з них два були ухвалені.

Олександр Герега. Потрапив до парламенту як самовисуванець. У грудні 2012 року увійшов до фракції Партії регіонів, де перебував до 21 лютого 2014 року. Подав 18 законопроектів, з них чинним актом став 1.

Нагадаємо, у парламенті 7 скликання Хмельниччину представляють також Ольга Борита (КПУ), Василь Кравчук (екс-БЮТ), Сергій Буряк (до лютого 2014 – фракція Партії регіонів), Володимир Мельниченко (до грудня 2013 – фракція Партії регіонів) та Олександр Корнійчук (УДАР). Серед кандидатур КПУ та БЮТ на вибори-2014 Борити і Кравчука немає, дані щодо реєстрації у ЦВК інших нардепів наразі відсутні.

Коментарі (10)
  • 000

    все эти кандидаты открыто выступают против порошенко, какого ем президента еще надо? ну прямо вражьи морды.
  • Coroid

    А Лабазюк голосував за диктаторські закони! Всі законопроекти, які запхав у ВР були про сільське господарство, щоб ще більше набити гаманець!!!

    UkrRiot reply Coroid

    А хто проти Лобязюка на цьому окрузі?
  • Лариса Вернигора

    що казати бувший чи не бувший губернатор ядуха продовжуэ будівництво і ремонт адаманта типа ресторану типа готелю...про люстрацію всі забули....і собко і ядуха навіть не ховаються
  • Патрiот

    Всем кто не ровно душный, знайте своих врагов по именно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up