Мельник і Лабазюк лідирують по мажоритарці у Хмельницькому

Мельник і Лабазюк лідирують по мажоритарці у Хмельницькому
Хмельницький міський голова, який балотується у народні депутати України у 187 виборчому окрузі, Сергій Мельник перемагає. По 188 окрузі попереду всіх - Сергій Лабазюк, який повторно проходить до Верховної Ради.

Такі данні оприлюднила ЦВК зранку 27 жовтня. 

Коментарі (36)
  • Лена Остапенко

    Добре, що мельник пройшов. Може, нормальний мер прийде. А то розыкрав усе, що можна.

    Палыч reply Лена Остапенко

    Это тра-ла-ла. Что он украл? Конкретно? Обвинить можна любого, особенно публичного человека. Вас тоже можно огульно обвинить. Зачем так? Жили с горячей водой, в тепле, в чистоте. Человек он отзывчивый, умный, неравнодушный. Мало таких, совсем мало. Неблагодарные люди не имеют добра. Надо учиться уважать друг друга, а не кушать друг друга.
  • стопкань

    в перемозі Мельника є надія на нового мера, який почне займатися містом
  • стопкань

    походу ніхто за лабазюка не госовував, а він виграв?!
  • кобзар

    Напевно в перемозі Лабазюка ---найбільша провина наших місцевих телеканалів і ЗМІ яким до європейських стандартів далеко.....вони і не збирались донести до простих виборців чи голосував Лабазюк за драконівські закони чи ні.....нема в нас таких як Тетяна Чорновіл

    Ксенія reply кобзар

    Саме наші місцеві ЗМІ ,а саме 2 канала,власниками,яких є два кандидата в нардепи  і  доносили до людей поток інформації,в якій потонув здравий розсуд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up