У Хмельницькому Коліщака «мочать» від імені майдану Волочиського району

У Хмельницькому Коліщака «мочать» від імені майдану Волочиського району
Газети, схожі на бюлетень громадської організації «Майдан Волочиського Району», розповсюджують у Хмельницькому.

Про це йдеться у заяві на сайті організації. Появу газети активісти називають «жалюгідним і гнусним вчинком», а замовником тиражу вважають штабістів кандидата до Верховної Ради по округу №188, нардепа Сергія Лабазюка.

- Звинувачення йде на його штаб у зв’язку з невеликою хитрістю, яка видала їх дії. Як відомо від штабу Лабазюка роздають газету (Інформаційні бюлетені), де вказана адреса і контакти. Після нехитрого прозвону видавництва від нібито штабу Лабазюка С.П., що ми хочемо дозамовити тираж, нам сказали, що так, можна видати, але вихідного файла немає тому принесіть його і ми додрукуємо вам тираж, - заявляють активісти.

Відео дня

На двох сторінках, опублікованих на сайті організації, йдеться про люстрацію, перемир’я та «політиків-перевертнів». Остання стаття присвячена особі екс-голови Хмельницької РДА Віктору Коліщаку.

Зауважимо, що серед зареєстрованих ЦВК кандидатів останнього немає. Однак, по «мажоритарці» від округу №188, який включає в себе частину Хмельницького, зареєстрований тезка за прізвищем екс-голови Олег Коліщак – 31-річний безробітній з Харкова.

Нагадаємо, на виборах-2012 року Віктор Коліщак та Сергій Лабазюк були суперниками за електорат на тому ж 188 округу. Тоді Лабазюк отримав перевагу у кілька сотень голосів.

Коментарі (15)
  • Olexandr Mikityuk

    Короче Лабазюк як тільки може, будь якими коштами намагається покрити то, що він голосував 16 січня і постелився під регіоналів і просунутися знов у ВР, не розумію тих людей що після того що він зробив 16 січня його підтримують, до речі хто читав цю газету подивіться краще хто її замовив і який тираж))))
  • PAL

    На эксклюзиве лабазюк толкал речи, очень не искренно, фальшивил. Его присутствие в ВР не принесет ничего путного. За него голосовать, себя обманывать.
  • Katya

    Та Колищак он вобше человек глупый, как можно взять и на себя такое писать? Думаете его противники будут такое делать? Вопрос: Зачем? Все же поймут что это они, в любом случаи они умнее Колищака, и он еще в ВР хочет? Пусть ума набирается!
  • олег

    ні це коліщак сам на себе пише..лабазюк не такий тупий як ви думаєте він не дурень сам себе підставляти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up